Μεγάλος Γιορτινός Διαγωνισμός Blow & Win Διεκδίκησε δεκάδες δώρα άνω 2000 ευρώ.

Αναρτήθηκε από στις 06/12/2017


Πάρε κι εσύ μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό του Max Fm 100.2 BLOW & WIN
Αναζήτησε την κάρτα με το μπαλόνι στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις Φούσκωσέ τo, βγάλε τη δική σου selfie, ακολούθησε τις οδηγίες και Διεκδίκησε δεκάδες δώρα συνολικής αξίας άνω των 2000 ευρώ.. και παράλληλα ενίσχυσε το έργο του Κ.Η.Φ.A.ΑΜΕΑ καθώς με κάθε φωτογραφία που θα ανεβαίνει στα social θα δωρίζετε 0,50 ευρώ.

Αναλυτικά οι  όροι Συμμετοχής:

 1. A. Αντικείμενο του Διαγωνισμού:

Ο Ραδιοφωνικός σταθμός Maxfm 100.2, που εδρεύει στα Χανιά, στην οδό Κισσάμου 169 (στο εξής  «Διοργανώτρια»), επιθυμεί να προβεί σε προωθητική ενέργεια μέσω διαγωνισμού   που θα διεξαχθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του σταθμού και συγκεκριμένα στις επίσημες σελίδες στο Facebook και στο Instagram (εφεξής «Ιστότοποι» ή «Ιστότοπος»).

 1. B. Δικαίωμα Συμμετοχής (εφεξής ο συμμετέχων θα αναφέρεται ως «Συμμετέχων» ή «Χρήστης»):
 2. Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όσοι είναι άνω των 18 ετών ή και άνω των 15 ετών εφόσον έχουν την έγκριση του κηδεμόνα τους και διαμένουν στα Χανιά.
 3. Απαραίτητη προϋπόθεση για κάθε συμμετέχοντα στο Διαγωνισμό είναι να διαθέτει ενεργό προσωπικό λογαριασμό στο Facebook ή στο instagram, ο οποίος είναι σύμφωνος με όλους τους όρους χρήσης των ιστότοπων και η λειτουργία τους δεν έχει ανασταλεί για οποιονδήποτε λόγο.

Γ. Διάρκεια του διαγωνισμού:

 1. Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές από την ημερομηνία έναρξης του Διαγωνισμού, ημέρα Δευτέρα 4/12/2017 και ώρα 14:00μ.μ. έως και την ημερομηνία λήξης αυτού, ημέρα Κυριακή 31/12/2017και ώρα 10:00π.μ (τοπική ώρα Ελλάδος). Μετά τη Λήξη του Διαγωνισμού ουδεμία συμμετοχή σε αυτόν γίνεται δεκτή.
 2. Μετά τη λήξη του Διαγωνισμού και συγκεκριμένα τη Κυριακή 31/12/2017 και ώρα 14:00μ.μ θα διεξαχθεί κλήρωση για την απονομή των μεγάλων δώρων μέσω το random.org. Οι κληρώσεις με τα μικρότερα δώρα σε αξία θα γίνονται κατά την διάρκεια όλων των ημερών του διαγωνισμού.
 3. Η Διοργανώτρια μπορεί κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια να αναβάλει ή να μεταθέσει την ώρα ή/και ημέρα διεξαγωγής του Διαγωνισμού ή/και της κλήρωσης.

Δ. Τρόπος Συμμετοχής:

 1. Για να δηλώσουν συμμετοχή στο Διαγωνισμό οι χρήστες θα πρέπει να προμηθευτούν δωρεάν την κάρτα με το μπαλόνι που φέρει το λογότυπο  « #AΚΟΥΩ ΜΟΝΟ Max100.2 ON AIR »  από τα επίσημα σημεία διανομής, να φωτογραφηθούν και να ανεβάσουν δημόσια την φωτογραφία στους δικούς τους λογαριασμούς, είτε στο facebook είτε στο instagram, κάνοντας επισύναψη τον αντίστοιχο  ιστότοπο του σταθμού και γράφοντας #akouomonomaxfm.2.            Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό και στην κλήρωση ενεργοποιείται μόνο στην περίπτωση που έχουν ολοκληρωθεί σωστά όλα τα απαραίτητα βήματα συμφωνά με το Δ1.
 2. Η Διοργανώτρια έχει δικαίωμα κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια να μην αναρτήσει («upload») ή/και να αφαιρέσει εκ των υστέρων οποιαδήποτε συμμετοχή με παράνομο ή προσβλητικό με οποιονδήποτε τρόπο περιεχόμενο.
 3. Κάθε Συμμετέχων μπορεί να συμμετάσχει μόνο μία φορά με το ίδιο προφίλ Facebook ή instagram κατά τη διάρκεια του Διαγωνισμού. Περισσότερες συμμετοχές με το ίδιο ID θα μετρήσουν σαν μία συμμετοχή στον Διαγωνισμό.

Ε. Δώρα:

 1. Τα δώρα που κληρώνονται στο Διαγωνισμό (περαιτέρω τα «Δώρα» και έκαστο εξ’ αυτών το «Δώρο») θα ορίζονται στο σχετικό Facebook Post.
 2. Τα δώρα είναι απολύτως προσωπικά, δε μεταβιβάζονται, δεν εξαργυρώνονται και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή άλλα δώρα.ΣΤ. Ηλεκτρονική Κλήρωση – Τρόπος Ανάδειξης Νικητών Διαγωνισμού:
 3. Κάθε συμμετοχή στο διαγωνισμό καταχωρείται αμέσως σε λίστα αποκτώντας αυτοδίκαια και άνευ ετέρου αύξοντα αριθμό, με τον οποίο θα συμμετέχει στην κλήρωση.
 4. Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στο Facebook www.facebook.com/maxfm.gr  και στο site  www.maxfm.gr
 5. Οι νικητές θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα από τους διαχειριστές του Ιστοτόπου στο Facebook («administrators») και θα τους ζητηθεί να επισκεφτούν τον σταθμό για να παραλαβή των καρτών με τα δώρο τους.Ζ. Ενίσχυση φιλανθρωπικού έργου του Κ.Η.Φ.Α. ΑΜΕΑ :
 6. Η διοργανώτρια θα δωρίζει για κάθε έγκυρη συμμέτοχη συμφωνά με το Δ1 το ποσό των 0,50 * λεπτών του ευρώ στο σωματείο Κ.Η.Φ.Α.ΑΜΕΑ  (Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας και Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία)
  * Με όριο τις 1000 συμμέτοχες
 7. Το ποσό θα δοθεί μετά την λήξη του διαγωνισμού στις 31/12 και εφόσον έχουν καταμετρηθεί όλες οι έγκυρες συμμέτοχες.

Η. Εμπορικά Σήματα – Πνευματική Ιδιοκτησία:

 1. Οι Συμμετέχοντες δεν έχουν ούτε αποκτούν κανένα απολύτως δικαίωμα πάνω στα σήματα, ονόματα, ενδείξεις, εμβλήματα και λοιπά διακριτικά της Διοργανώτριας. Απαγορεύεται οποιαδήποτε τροποποίηση, δημοσίευση, μετάδοση, μεταβίβαση, αναπαραγωγή, διανομή, παρουσίαση, σύνδεση, φόρτωση (download) ή με άλλον τρόπο εκμετάλλευση, εν όλω ή εν μέρει, του περιεχομένου του Διαγωνισμού με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς, χωρίς την προηγούμενη έγγραφη άδεια της Διοργανώτριας.
 2. Περαιτέρω, η Διοργανώτρια δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων των συμμετεχόντων στον Διαγωνισμό, στους οποίους (συμμετέχοντες) απαγορεύεται να αναρτούν ή να δημοσιοποιούν με οποιονδήποτε τρόπο μέσω της ιστοσελίδας της Διοργανώτριας οποιουδήποτε έργου τρίτου ή έργου που παραβιάζει δικαιώματα τρίτου.

Θ.  Λοιποί Όροι:

 1. Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί, ανακαλεί, παρατείνει ή μειώνει τη διάρκεια της παρούσας ενέργειας, χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση, κατά την κρίση της καθώς και να μεταβάλει τους όρους και τις ημερομηνίες συμμετοχής ή/και να ματαιώνει την προωθητική ενέργεια στον Ιστότοπο. Σε περίπτωση ανάκλησης, ματαίωσης, διακοπής, παράτασης, χρονικής μετάθεσης κλπ του Διαγωνισμού, η Διοργανώτρια δε φέρει καμία ευθύνη ή υποχρέωση έναντι των χρηστών.
 2. Η Διοργανώτρια μπορεί κατά τη διακριτική της ευχέρεια να ακυρώνει συμμετοχές, μεταξύ άλλων σε περίπτωση που οι αναρτήσεις/σχόλιά τους προσβάλλουν δικαιώματα της Διοργανώτριας, ή και τρίτων ή παραβιάζουν το νόμο ή τους ορούς συμμετοχής. Σε κάθε περίπτωση , διαγράφεται απευθείας το εν λόγω σχόλιο από το Wall.
 3. Η συμμετοχή στην παρούσα Ενέργεια προϋποθέτει πρόσβαση των ενδιαφερομένων στο διαδίκτυο με δικά τους τεχνικά μέσα. Η Διοργανώτρια δεν αναλαμβάνει καμία υποχρέωση αναφορικά με την εξασφάλιση, την υποβοήθηση της πρόσβασης σε χώρους διαδικτύου ή την παροχή διευκολύνσεων σε κάθε ενδιαφερόμενο. Η πρόσβαση στον Ιστότοπο επιτρέπεται μόνο υπό τους όρους λειτουργίας του οικείου διακομιστή (server) και τις τεχνικές και λοιπές προϋποθέσεις και προδιαγραφές του Διαγωνισμού. Περαιτέρω, η Διοργανώτρια δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε επιβάρυνση των Συμμετεχόντων-Χρηστών εκ των άνω αιτιών.
 4. Η Διοργανώτρια δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε βλάβη προκύψει στους Ιστότοπους, η οποία ενδεχομένως έχει ως αποτέλεσμα την προσωρινή ή μόνιμη διακοπή της προωθητικής ενέργειας ή ακύρωσης κάποιων συμμετοχών λόγω μη καταχώρησης της ανάρτησής τους.
 5. Οι Συμμετέχοντες στην προωθητική ενέργεια παρέχουν τη συγκατάθεσή τους και εξουσιοδότηση στη Διοργανώτρια για την προβολή του διαγωνισμού ή/και των αποτελεσμάτων του, μέσω ραδιοφώνου, τηλεόρασης καθώς και μέσω του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου ή και του Internet. Έτσι, στο πλαίσιο της προβολής, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και να δημοσιευθεί για διαφημιστικούς σκοπούς ο κατάλογος των νικητών, φωτογραφίες, φιλμ και βίντεο, καθώς και τα σχόλια που έχουν καταχωρήσει οι Συμμετέχοντες, και ενδεχομένως να χρησιμοποιηθεί οποιοδήποτε ειδησεογραφικό στοιχείο σχετικό με την παρούσα προωθητική ενέργεια για διαφημιστικούς σκοπούς, η δε συμμετοχή στην παρούσα προωθητική ενέργεια παρέχει αυτομάτως και την προς τούτο συναίνεση και εκχώρηση των αναγκαίων πνευματικών δικαιωμάτων ατελώς, για όλα τα μέσα στην Ελλάδα ή το εξωτερικό.
 6. Η ευθύνη της Διοργανώτριας περιορίζεται αποκλειστικά και μόνο στη διάθεση των προγραμματισμένων Δώρων. Η Διοργανώτρια δεν ευθύνεται έναντι των Συμμετεχόντων στον Διαγωνισμό ή οποιουδήποτε τρίτου για οποιονδήποτε λόγο συμπεριλαμβανομένης της αμελείας, δώρων και ανωτέρας βίας.
 7. Μετά την εκπνοή της διάρκειας του διαγωνισμού και της διανομής των Δώρων κατά τα προαναφερόμενα, κάθε υποχρέωση της Διοργανώτριας και των ανωτέρω εταιρειών παύει να υφίσταται.

 


Συνεχίστε την ανάγνωση

Επόμενη ανάρτηση

ΜΑΥΡΑΚΑΚΗΣ


Thumbnail
Προηγούμενη ανάρτηση

digital 2000


Thumbnail

MAX 100,2

Ακούστε live!

Current track
TITLE
ARTIST

Background