Survivor Game – O Απόλυτος Στίβος Μάχης


Aptera Beach Resort [Χανιά ]

Πληροφορίες για το event
Ημερομηνία:21/10/2017
Ώρα:10:00
Τοποθεσία:Aptera Beach Resort
Διεύθυνση: Άπτερα Χανιά
Τηλέφωνο:6908610450
Website:http://www.survivorgame.gr/
Event:https://www.facebook.com/survivorgamechania/?fref=ts
Λεπτομέρειες

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα έρχεται ο απόλυτος στίβος μάχης.

Το www.survivorgame.gr είναι ένας στίβος μάχης με 10 δυναμικά ευφάνταστα εμπόδια και μοναδικός σας αντίπαλος είναι ο χρόνος και ο εαυτός σας ο οποίος απευθύνεται αυστηρά σε άτομα άνω των 18.

Γυναίκα η άντρας,γυμνασμένος ή όχι,σου δίνεται η ευκαιρία να απολαύσεις αυτή την μοναδική εμπειρία.

Η διαδρομή θα γίνει στα Χανιά στον ιδιωτικό περιφραγμένο χώρο του Beach Bar “Aptera Beach Resort” , κάθε άτομο θα τρέξει μια φορά σε αυτες τις συγκεκριμένες μέρες και σε συγκεκριμένη ώρα.

Eιναι ατομικό αγώνισμα και ο κάθε συμετέχοντας θα χρονομετρείται, δηλαδή με λίγα λόγια ξεκινάς στην έναρξη του στίβου μάχης και μοναδικός σου στόχος ειναι να τερματίσεις οσο πιο γρήγορα μπορεις.

Εαν κάποιος καταφέρει και κάνει έναν απο τους 3 καλύτερους χρόνους απο όλους όσους τρέξουν αυτο το 4ήμερο, τότε αυτοί οι 3 παίχτες θα ξανατρέξουν την διαδρομή για να βγεί τελική κατάταξη .

 Η διαδρομή και τα εμπόδια ειναι σχεδιασμένα απο τον δημιουργό εμποδίων Σουηδικής τηλεοπτικής εκπομπής επιβίωσης και την πινελιά τους εχουν βαλεί στελεχη των Ειδικών δυνάμεων και κατασκευασμένη απο την εταιρεία Tropic με έδρα τα Χανια η οποια ειδικέυεται σε ξύλινες κατασκευές κάθε είδους.

 

Η διαδρομή μπορεί να είναι 330 μέτρα όμως σε αυτά τα μέτρα υπάρχουν εμπόδια τα οποία θα κάνουν την διαδρομή μια εμπειρία ζωής και εκτός από αυτό έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις ένα από τα πλούσια δώρα που προσφέρουν οι χορηγοί μας.
 
Έπαθλα
1) Ο νικητής κερδίζει αεροπορικά και διαμονή στην Ταϋλάνδη στο εξωτικό Phuket
2) 2 Διανυκτερεύσεις στην Μύκονο προσφορά της Mykonosrenthouse
3) 2 Διανυκτερεύσεις στα Χανιά σε ιδιωτική Βίλλα με πισίνα προσφορά του lofosvillage
4) Πτηση με διθέσιο μηχανοκίνητο αλεξίπτωτο πλαγιάς προσφορά της Paragliding
5) Απο 5η θέση έως και 8η θέση από ένα χορταστικό γεύμα αξίας 20 ευρώ πρόσφορα του Burger-Steak House Jay Jay’s στα Χανιά
 
Το 10% των εσόδων θα κατατεθεί υπέρ των παρακάτω ιδρυμάτων.
 
Κοινωνική ευθύνη
Ο Σύλλογος Εθελοντικής Προσφοράς και Στήριξης «Ορίζοντας» είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα σύλλογος, που δραστηριοποιείται στα πλαίσια του εθελοντισμού.
Ιδρύθηκε το 2004 (αρ. 210/2004 απόφαση του Πρωτοδικείου Χανίων), με σκοπό την στήριξη ατόμων που πάσχουν από καρκίνο, καλύπτοντας ανάγκες που άλλοι σύλλογοι αδυνατούσαν καθώς προσέφεραν βοήθεια σε παιδιά έως και 18 ετών.
Ο Σύλλογός μας στηρίζει παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες, αλλά απλώνουμε τη δράση μας και ανοίγουμε την αγκαλιά μας και σε μεγαλύτερες ηλικίες.
 
Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) είναι μία Αστική, Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία που κάνει πραγματικότητα τις επιθυμίες παιδιών (3-18 ετών) με σοβαρές και απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες. Είναι από τις κορυφαίες, στο είδος της, ΜΚΟ στην Ελλάδα με έδρα τη Γλυφάδα Αττικής η οποία στηρίζεται αποκλειστικά σε χορηγίες και δωρεές ιδιωτών και εταιρειών, χωρίς να λαμβάνει κρατική επιχορήγηση.

MAX 100,2

Ακούστε live!

Current track
TITLE
ARTIST

Background