ΘΑΝΟΣ ΠΑΙΝΕΜΕΝΟΣ

  Ξεκίνησε πριν από 18 περίπου χρόνια από το χώρο της Αθλητικής δημοσιογραφίας, τον οποίον όμως εγκατέλειψε λόγω του Ελεύθερου ρεπορτάζ.

  Από το καλοκαίρι του 2000 μέχρι και τον Μάρτιο του 2003 εργάστηκε στην ΕΡΑ Χανίων, ενώ κατά τη διάρκεια της εκπλήρωσης των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, εντάχθηκε στο έμψυχο δυναμικό της τηλεόρασης Κύδων.

  Εκεί εργάστηκε μέχρι και τον Απρίλιο του 2016, όπου ο σταθμός σταμάτησε να εκπέμπει, έχοντας περάσει από το Ελεύθερο Ρεπορτάζ, μέχρι την αρχισυνταξία και την παρουσίαση του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων, επί σειρά ετών.

  Το ραδιόφωνο δεν έλειψε ποτέ από την πορεία του, καθώς μ’ ένα μικρό διάλυμα 3 ετών, σχεδόν παράλληλα με την πορεία του στην τηλεόραση, βρίσκεται πίσω από το μικρόφωνο του ΜΑΧ είτε στην πρωινή, είτε στην απογευματινή ζώνη με… τις Ιστορίες γι’ αγρίους…

  Κατά δήλωση του, ο ίδιος και η εκπομπή είναι «του… γιατρού»!

  Aπό την επαγγελματική του πορεία δεν λείπει ο έντυπος τύπος, εργάστηκε στο Νέο Κήρυκα, τον Κόσμο της Πόλης και εξακολουθεί να αρθρογραφεί στα Σελινιώτικα Νέα, ενώ σημαντικό κομμάτι στην… καρδιά του, κατέχει και το διαδίκτυο με το «θρυλικό»   efimeridaki.gr ν’ αποτελεί τη μεγάλη του «αγάπη».

  Μέχρι και σήμερα εξακολουθεί να σχολιάζει με το δικό του τρόπο τα τοπικά δρώμενα.

  Δευτέρα – Παρασκευή: 07:30-09:00 το πρωί 


  MAX 100,2

  Ακούστε live!

  Current track
  TITLE
  ARTIST

  Background