ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΨΕΜΑΤΙΚΑΣ

Mediatop20!
Το πρώτο επίσημο πανελλαδικό TOP 20 το οποίο διαμορφώνεται κάθε εβδομάδα αποκλειστικά από τις μεταδόσεις των σημαντικότερων ραδιοτηλεοπτικών σταθμών σε όλη την Ελλάδα.
MEDIA TOP 20!
Ένα 2ωρο countdown show με τον μοναδικό Δημήτρη Ψεματίκα!
Κάθε Σάββατο  15:00-17:00

Το ελληνικό Media Top20 ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2013 και είναι η εξέλιξη της επιτυχημένης εκπομπής SMS TOP40, που για δέκα χρόνια μεταδιδόταν ανελλιπώς από τον Λάμψη 92,3 καθώς και από ένα μεγάλο δίκτυο ραδιοφωνικών σταθμών σε όλη την Ελλάδα, την Αμερική και την Αυστραλία. Είναι ένα δίωρο countdown show, που παρουσιάζει τα 20 καλύτερα ελληνικά τραγούδια όπως μεταδόθηκαν (Air plays) στους σημαντικότερους ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς σε όλη την Ελλάδα.
Το MediaTop20 από επίπεδο παραγωγής δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από αντίστοιχα syndicated shows του εξωτερικού, ενώ περιλαμβάνει ειδικά ένθετα που κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον του ακροατή: New entries: 2 νέα ελληνικά τραγούδια που έκαναν την είσοδό τους στα charts ,Music news: τελευταία νέα στην ελληνική μουσική σκηνή Flashback: Νο 1 τραγούδι που μεταδόθηκε περισσότερο ένα χρόνο πριν. Κάθε εβδομάδα φιλοξενούμε στο studio του MediaTop20 και έναν αγαπημένο καλλιτέχνη.
O Πλούταρχος, η Τάμτα, ο Νικηφόρος, ο Stan, οι Κings, ο Γιώργος Παπαδόπουλος είναι μερικοί από τους καλλιτέχνες που έχουν παραχωρήσει αποκλειστική συνέντευξη.


Current track

Title

Artist

Background