ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΙΟΥΔΑΚΗ

  Γεννήθηκα στην Αθήνα στις 24 Νοεμβρίου 1986 και η ζωή μου ως τώρα είναι μοιρασμένη στην πρωτεύουσα και στην πανέμορφη πόλη μας, τα Χανιά, όπου ζω πλέον μόνιμα.

  Δημιουργικό πνεύμα από μικρή αλλά ταυτόχρονα με αγάπη για το διάβασμα και τις κάθε είδους πνευματικές αναζητήσεις, οδηγήθηκα στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών όπου και αποφοίτησα από το τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας. ‘Ως φιλόλογος λοιπόν λατρεύω τα παιδιά και φυσικά απολαμβάνω το επάγγελμά μου, η μεγάλη μου αγάπη όμως από βρέφος, όπως μου λένε, ήταν η μουσική!

  Με λίγα λόγια ζω μέσα από αυτή με κάθε τρόπο, χρόνια μαθήτρια σε ωδεία και τα τελευταία πέντε κάνοντας ατέλειωτες ώρες μαθήματα χορού, το ραδιόφωνο ήταν όνειρο ζωής για μένα και μεγάλη πρόκληση.

  Όταν λοιπόν η οικογένεια του Max 100,2 άνοιγε την αγκαλιά της, άδραξα την ευκαιρία και από το 2013 το μικροφωνάκι μας και εσείς οι ακροατές γίνατε οι μεγάλες μου αγάπες. Φύσην αισιόδοξη και τρελή επιδιώκω πάντα να σας το μεταδίδω με όποιο τρόπο μου δίνει την ευκαιρία ο ραδιοφωνικός αέρας…


  MAX 100,2

  Ακούστε live!

  Current track
  TITLE
  ARTIST

  Background