Άλκηστις Πρωτοψάλτη «Και Μείναμε Άνθρωποι» Νέα Αποκλειστικότητα από Δευτέρα 18.10

Written by on 18/10/2021

Η αγαπημένη μας Άλκηστις Πρωτοψάλτη γιορτάζει σήμερα τα γενέθλιά της με την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού αποκλειστικά για τα ραδιόφωνα. «Και Μείναμε Άνθρωποι», με την υπογραφή του Papercut και του Νίκου Μωραΐτη.

Το «Και Μείναμε Άνθρωποι» είναι η δεύτερη συνεργασία της Άλκηστης Πρωτοψάλτη με τον Papercut και τον Νίκο Μωραΐτη, μετά το «Πες Μου Πως Δεν Είναι Αργά», ένα μπλουζ με τη συμμετοχή του Σταύρου Ξαρχάκου και το τρίτο κατά σειρά single από το album που ετοιμάζουν οι δύο δημιουργοί και θα κυκλοφορήσει προσεχώς από την Panik Oxygen.

Ο πιο δυναμικός εκπρόσωπος της ηλεκτρονικής μουσικής και ο πιο διακεκριμένος στιχουργός της γενιάς του υπογράφουν ένα δυναμικό τραγούδι, χαρακτηριστικό του brand new retro ύφους στην ελληνική δισκογραφία, το οποίο «ντύνει» με τη σπάνια φωνή της η Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Το «Και Μείναμε Άνθρωποι» θα κυκλοφορήσει στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου. Στη συνέχεια, θα μεταφερθεί και στις οθόνες μας, μέσα από ένα κινηματογραφικής αισθητικής music video.

Ακούστε το πρώτοι, αποκλειστικά στον Max 100,2, από τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου!


Current track

Title

Artist

Background