Αντωνία Καούρη «Ως Το Τέλος» New Single!

Written by on 18/02/2023

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Αντωνία Καούρη επανέρχεται δισκογραφικά με μία νέα κυκλοφορία από τη Minos EMIa Universal Music Company και μας τραγουδάει «Ως Το Τέλος».

Το «Ως Το Τέλος» είναι ένα σύγχρονο mid tempo pop τραγούδι που μιλάει για την αγάπη αλλά για την δύναμη του έρωτα σε συνδυασμό με τους στόχους και τα όρια του εαυτού μας. Μέσα από την αυτή την κυκλοφορία, η Αντωνία μας συστήνει άλλη μια δημιουργική πλευρά της, αυτή της τραγουδοποιού καθώς το «Ως Το Τέλος» είναι ένα από τα πολλά τραγούδια που έχει γράψει εξ’ ολοκλήρου η Αντωνία.

Η Αντωνία Καούρη, μας συστήθηκε για πρώτη φορά μέσα από το “The Voice of Greece” και από την πρώτη στιγμή μάγεψε κριτές και κοινό με την υπέροχη φωνή της. Έκτοτε ακολούθησαν δύο σαρωτικές επιτυχίες με πρώτη το ντεμπούτο single της «Έτσι είναι οι σχέσεις», το οποίο έμεινε στο Top10 του Airplay Chart για αρκετές εβδομάδες ενώ ακολούθησε το «Για φαντάσου»,  ένα τραγούδι σε μουσική του Δημήτρη Κοντόπουλου.                                                                                                                                    

Παράλληλα, η Αντωνία Καούρη συνεχίζει τις εμφανίσεις της στο πλευρό του κορυφαίου Έλληνα star Σάκη Ρουβά και του επιτυχημένου Έλληνα καλλιτέχνη Κωνσταντίνου Αργυρού στο νυχτερινό κέντρο Teatro, ενώ ετοιμάζει πολλές μουσικές εκπλήξεις για το προσεχές μέλλον.

 


Current track

Title

Artist

Background