Αντώνης Ρέμος: Η λαμπερή παρουσίαση του νέου του album «Πάντα & Ποτέ – Vol. I»

Written by on 21/12/2023

Σε μία ιδιαίτερη και λαμπερή βραδιά, παρουσία καλεσμένων και κοινού, ο Αντώνης Ρέμος και η Panik Records παρουσίασαν το νέο του album «Πάντα & Ποτέ vol. I», που κυκλοφορεί στις ψηφιακές πλατφόρμες μουσικής, καθώς και στα φυσικά σημεία πώλησης, σε ένα limited edition και πλούσιο σε περιεχόμενο box set. Παράλληλα έγινε και η απονομή των χρυσών επιτυχιών που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα.


Την απονομή έκανε ο CEO της Panik Records, Γιώργος Αρσενάκος, ο οποίος, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη μεταγραφή του Αντώνη Ρέμου στην εταιρεία το 2018, τη μεταγραφή της δεκαετίας όπως χαρακτηρίστηκε και το κύρος που προσέθεσε η ένταξή του στο roster της.

O κορυφαίος Έλληνας ερμηνευτής παρέλαβε πλακέτες για τις χρυσές πωλήσεις των επιτυχημένων singles «Όλα Τα Δάκρυα», «Όταν Σε Ρωτήσανε», «Να Ξαναμετρήσω» και «Πόσο Θέλω», ενώ βραβεύτηκαν επίσης ο επί 17 χρόνια παραγωγός του Αντώνη Ρέμου, Γιώργος Κυβέλλος και οι δημιουργοί των τραγουδιών.
Φανερά συγκινημένος και χαρούμενος, ο Αντώνης Ρέμος ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές, αλλά και τον κόσμο για την αδιάκοπη αγάπη και υποστήριξή του. Έχοντας στα χέρια του το box set του νέου του album, του πρώτου του album εδώ και 7 χρόνια, αναφέρθηκε στη δημιουργία των τραγουδιών, αποκαλύπτοντας backstage ιστορίες και συνομιλώντας παράλληλα με τους συνθέτες και τους στιχουργούς τους.
Το box set «Πάντα & Ποτέ vol. I», που κυκλοφορεί σε 2.000 αριθμημένα αντίτυπα, περιέχει: CD με 11 τραγούδια, μεταξύ των οποίων το bonus track, «Ίλιγγος» που δεν περιλαμβάνεται στην ψηφιακή κυκλοφορία, οι μεγάλες επιτυχίες «Χίλια Σπίρτα», «Όταν Σε Ρωτήσανε», «Να Ξαναμετρήσω», «Πόσο Θέλω»  με τον Mente Fuerte και το ντουέτο «Μια Προσευχή» με τον Φίλιππο Πλιάτσικα, ένα golden ticket με το οποίο ο κάτοχός του θα παρακολουθήσει ένα exclusive live gig του Αντώνη Ρέμου το οποίο θα διεξαχθεί προσεχώς, ένα συλλεκτικό ηχείο bluetooth με το logo του Αντώνη Ρέμου και κάρτα αρίθμησης του αντιτύπου.  To box set είναι διαθέσιμο στα φυσικά καταστήματα πώλησης δίσκων, το e-shop της Panik και το shopflix.gr.
Στην ξεχωριστή βραδιά, που φιλοξενήθηκε στον υπέροχο χώρο του «Nox» με παρουσιαστή τον Πέτρο Πολυχρονίδη, παραβρέθηκαν όλο το team της Panik Records, οι συντελεστές του δίσκου, καλλιτέχνες, άνθρωποι από τον χώρο των επιχειρήσεων, των μέσων μαζικής ενημέρωσης και των ραδιοφώνων, καθώς και θαυμαστές του Αντώνη Ρέμου.
Το event ολοκληρώθηκε με τον Αντώνη Ρέμο να ερμηνεύει live τα τραγούδια του «Πάντα & Ποτέ Vol. I», συνεπαίρνοντας τους παριστάμενους και αποσπώντας θερμό χειροκρότημα για τη νέα του δισκογραφική δουλειά.


Current track

Title

Artist

Background