Γιώργος Νταλάρας & Χρήστος Μάστορας – «Εθνική Οδός» Το καθηλωτικό music video για το ντουέτο τους

Written by on 11/03/2024

Ο Γιώργος Νταλάρας και ο Χρήστος Μάστορας παρουσιάζουν μέσα από ένα καθηλωτικό music video το ντουέτο «Εθνική Οδός», μία ξεχωριστή καλλιτεχνική σύμπραξη που κέρδισε αμέσως το ενδιαφέρον το κοινού και έλαβε θετικά σχόλια.

Η «Εθνική Οδός» μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα music video ενώνει το «σήμερα» και το «χθες», διαφορετικές προσωπικές ιστορίεςδιαφορετικούς ανθρώπους και διαφορετικές γενιές με τον κοινό τους παρονομαστή, την ανθρώπινη μοίρα των «γηγενών απάτριδων». Τη σκηνοθεσία έκανε ο Κώστας Καρύδας.

Ο Γιώργος Νταλάρας και ο Χρήστος Μάστορας, που έχουν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν, τόσο δισκογραφικά, όσο και σε σπουδαίες sold out συναυλίες, είναι ταυτόχρονα μουσικοί αφηγητές και πρωταγωνιστές του music video.

Η «Εθνική Οδός», που κυκλοφορεί από την Panik Oxygen, αποτελεί το πρώτο single από το επερχόμενο νέο album του Γιώργου Νταλάρα «Μικρές Εβδομάδες», σε στίχους του Νίκου Μωραΐτη και μουσική του Νίκου Μερτζάνου, στο οποίο ο σπουδαίος καλλιτέχνης συναντά εκλεκτούς ερμηνευτές σε δέκα μοναδικά τραγούδια.
To Ακούσατε Πρώτοι Αποκλειστικά στον MAX 100,2 ! 


Current track

Title

Artist

Background