Δήμος Αναστασιάδης – «Δρόμο Επικίνδυνο» Νέο τραγούδι & music video

Written by on 23/06/2023

Ο Δήμος Αναστασιάδης παρουσιάζει το νέο του τραγούδι «Δρόμο Επικίνδυνο», που κυκλοφορεί από την Panik Records και συνοδεύεται από music video.


Συνεχίζοντας την εξαιρετική του συνύπαρξη με την εμπνευσμένη στιχουργό Ελεάνα Βραχάλη, μετά και την επιτυχία «Ένα Θέλω Μπορεί», ο ιδιαίτερος και αγαπητός καλλιτέχνης «ντύνει» με τη μουσική του και την ξεχωριστή φωνή του ένα ρυθμικό τραγούδι για το τέλος ενός έρωτα λόγω εγωισμού.

Το «Δρόμο Επικίνδυνο» μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από music video με ξεχωριστή αισθητική, όπως μας έχει συνηθίσει ο Δήμος Αναστασιάδης. Σε σκηνοθεσία Γιάννη Παπαδάκου, με γρήγορες εναλλαγές και «άρωμα» καλοκαιριού, ο Δήμος Αναστασιάδης μας μεταφέρει μουσικά το μήνυμα που ο Αμερικανός συγγραφέας Richard Bach διατύπωσε με λέξεις: «είσαι πάντα ελεύθερος να αλλάξεις γνώμη και να διαλέξεις ένα διαφορετικό μέλλον. Ή ένα διαφορετικό παρελθόν»

Παράλληλα, αυτή την περίοδο ο Δήμος Ανασταδιάδης συνεχίζει τις επιτυχημένες live εμφανίσεις του ανά την Ελλάδα, με σταθερό ραντεβού κάθε Τετάρτη στο «Akanthus» της Αθήνας.

To Ακούσατε Πρώτοι Αποκλειστικά στον MAX 100,2 !

Δείτε το video:
https://www.youtube.com/watch?v=8MM48uZvTMI

Current track

Title

Artist

Background