Διαγωνισμός “Το λέει η καρδιά σου;;” Έληξε στις 13/2/2018

Written by on 25/01/2018


Το λέει η καρδιά σας; Ας ακουστεί δυνατά και στον αέρα του Max Fm! Από 29 Ιανουαρίου έως και 14 Φεβρουαρίου, η αγάπη δίνει ραντεβού με τις δικές σας αφιερώσεις. Στείλτε σε ηχογραφημένο μήνυμά στη επίσημη σελίδα μας στο facebook MAX FM XANIA 100.2. την αφιέρωση σας στο άλλο σας μισό. Κάθε βράδυ 9 με 10 οι αφιερώσεις σας θα ακούγονται ζωντανά στον αέρα του σταθμού! Στις 13 Φεβρουαρίου, μετά από κλήρωση ένα ζευγάρι θα κερδίσει μια ξεχωριστή εμπειρία ανήμερα της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου Διαμονή σε πολυτελές σουίτα, μασάζ, ρομαντικό γεύμα και όλα τα απαραίτητα δώρα για εκείνη την μέρα. Συντονίσου στον Max Fm και ζήσε μια μοναδική εμπειρία αγάπης! 

Οδηγίες:
Πώς μπορείτε να στείλετε το ηχητικό μήνυμα σας για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό.

Μπορείτε να στείλετε φωνητικά μηνύματα στο Messenger. Αφού αφήσετε το κουμπί Ηχογράφηση, το μήνυμά σας θα σταλεί αμέσως. Για να ακυρώσετε την ηχογράφηση, σύρετε πρώτα το δάχτυλό σας πέρα από το κουμπί Εγγραφή και μετά αφήστε το.
Για να στείλετε φωνητικό μήνυμα στο Messenger:
1. Ανοίξτε μια συζήτηση και πατήστε δίπλα στο πλαίσιο κειμένου. Αν δεν βλέπετε αυτή την επιλογή, πατήστε και έπειτα .
2. Κρατήστε πατημένο το κόκκινο κουμπί Ηχογράφηση και αρχίστε να μιλάτε.
3. Αφήστε το κουμπί Ηχογράφηση. Το μήνυμά σας θα σταλεί αμέσως.
4. Για να ακυρώσετε την ηχογράφηση, σύρετε πρώτα το δάχτυλό σας πέρα από το κουμπί Εγγραφή και μετά αφήστε το.

Παράλληλα μπορείτε να στείλετε το φωνητικό σας μήνυμα και με επισύναψη αρχείου με τον συνδετήρα.

 Όροι Διαγωνισμού 
 1. A. Αντικείμενο του Διαγωνισμού:

Ο Ραδιοφωνικός σταθμός Maxfm 100.2, που εδρεύει στα Χανιά, στην οδό Κισσάμου 169 (στο εξής  «Διοργανώτρια»), επιθυμεί να προβεί σε προωθητική ενέργεια μέσω διαγωνισμού   που θα διεξαχθεί στο «Facebook» και συγκεκριμένα στη σελίδα στο Facebook με τίτλο «Το λέει η καρδιά σου;», η οποία βρίσκεται στη διεύθυνση www.facebook.com/maxfm.chania (εφεξής «Ιστότοπος).

 1. B. Δικαίωμα Συμμετοχής (εφεξής ο συμμετέχων θα αναφέρεται ως «Συμμετέχων» ή «Χρήστης»):
 2. Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όσοι είναι άνω των 18 ετών και διαμένουν στην Ελλάδα.
 3. Απαραίτητη προϋπόθεση για κάθε συμμετέχοντα στο Διαγωνισμό είναι να διαθέτει ενεργό προσωπικό λογαριασμό στο Facebook, ο οποίος είναι σύμφωνος με όλους τους όρους χρήσης του Facebook και η λειτουργία του δεν έχει ανασταλεί για οποιονδήποτε λόγο.

Γ. Διάρκεια του διαγωνισμού:

 1. Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές από την ημερομηνία έναρξης του Διαγωνισμού, ημέρα Παρασκευή 26/01/2018 και ώρα 10:00μ.μ. έως και την ημερομηνία λήξης αυτού, ημέρα Δευτέρα 12/02/2018και ώρα 10:00π.μ (τοπική ώρα Ελλάδος). Μετά τη Λήξη του Διαγωνισμού ουδεμία συμμετοχή σε αυτόν γίνεται δεκτή.2. Μετά τη λήξη του Διαγωνισμού και συγκεκριμένα τη Τρίτη 13/10/2017 και ώρα 11:00μ.μ θα διεξαχθεί κλήρωση για την απονομή του δώρου μέσω το random.org.
 2. Η Διοργανώτρια μπορεί κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια να αναβάλει ή να μεταθέσει την ώρα ή/και ημέρα διεξαγωγής του Διαγωνισμού ή/και της κλήρωσης.

Δ. Τρόπος Συμμετοχής:

 1. Για να δηλώσουν συμμετοχή στο Διαγωνισμό οι χρήστες θα πρέπει να επισκεφθούν μέσω του λογαριασμού τους στο Facebook τον Ιστότοπο της Διοργανώτριας να κάνουν like στην επίσημη σελίδα και στη συνέχεια να στείλουν με ηχογραφημένο μήνυμα την αφιέρωση τους προς το ταίρι τους.
 2. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό και στην κλήρωση ενεργοποιείται μόνο στην περίπτωση που έχουν ολοκληρωθεί σωστά όλα τα απαραίτητα βήματα συμφωνά με το Δ1.
 3. Η Διοργανώτρια έχει δικαίωμα κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια να μην παίξει onair οποιαδήποτε συμμετοχή με παράνομο ή προσβλητικό με οποιονδήποτε τρόπο περιεχόμενο.
 4. Κάθε Συμμετέχων μπορεί να συμμετάσχει μία φορά με τα ίδια στοιχεία Facebook προφίλ (Facebook ID) κατά τη διάρκεια του Διαγωνισμού. Περισσότερες συμμετοχές με το ίδιο Facebook ID θα μετρήσουν σαν μία συμμετοχή στον Διαγωνισμό.

Ε. Δώρα:

 1. Τα δώρα που κληρώνονται στο Διαγωνισμό (περαιτέρω τα «Δώρα» και έκαστο εξ’ αυτών το «Δώρο») θα ορίζονται στο σχετικό Facebook Post.

Α. Μια Δωρεάν διαμονή σε πολυτελή σουίτα του ξενοδοχείου Ambassadors Residence Boutique Hotel που εδρεύει στα Χανιά για την ημέρα 14/2/2018.
Β. Υπηρεσίες σπα και μασάζ από το Al Hammam  που εδρεύει στα Χανιά για την ημέρα 14/2/2018
Γ. Επιπλέον δώρα από τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις στον διαγωνισμό όπως έχουν ανακοινωθεί στο αντίστοιχο post στο facebook.

 1. Τα δώρα είναι απολύτως προσωπικά, δε μεταβιβάζονται, δεν εξαργυρώνονται και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή άλλα δώρα.

ΣΤ. Ηλεκτρονική Κλήρωση – Τρόπος Ανάδειξης Νικητών Διαγωνισμού:

 1. Κάθε συμμετοχή στο διαγωνισμό καταχωρείται αμέσως σε λίστα αποκτώντας αυτοδίκαια και άνευ ετέρου αύξοντα αριθμό, με τον οποίο θα συμμετέχει στην κλήρωση.
 2. Από την κλήρωση θα αναδεχθεί 1 τυχερός και 3 αναπληρωματικοί νικητές. Σε περίπτωση που δεν εμφανιστεί ο νικητής αυτόματα εντός της ημέρας 13/2/18, θα οριστεί νικητής ένας από τους 3 επιλαχών, μετά από κλήρωση. Η κλήρωση θα γίνει ηλεκτρονικά στα γραφεία της Διοργανώτριας.
 3. Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στον Ιστότοπο στο Facebook. www.facebook.com/maxfm.gr και στο σίτε www.maxfm.gr
 4. Ο νικητής θα ενημερωθεί με γραπτό μήνυμα από τους διαχειριστές του Ιστοτόπου στο Facebook («administrators») .

Ζ. Εμπορικά Σήματα – Πνευματική Ιδιοκτησία:

 1. Οι Συμμετέχοντες δεν έχουν ούτε αποκτούν κανένα απολύτως δικαίωμα πάνω στα σήματα, ονόματα, ενδείξεις, εμβλήματα και λοιπά διακριτικά της Διοργανώτριας. Απαγορεύεται οποιαδήποτε τροποποίηση, δημοσίευση, μετάδοση, μεταβίβαση, αναπαραγωγή, διανομή, παρουσίαση, σύνδεση, φόρτωση (download) ή με άλλον τρόπο εκμετάλλευση, εν όλω ή εν μέρει, του περιεχομένου του Διαγωνισμού με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς, χωρίς την προηγούμενη έγγραφη άδεια της Διοργανώτριας.
 2. Περαιτέρω, η Διοργανώτρια δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων των συμμετεχόντων στον Διαγωνισμό, στους οποίους (συμμετέχοντες) απαγορεύεται να αναρτούν ή να δημοσιοποιούν με οποιονδήποτε τρόπο μέσω της ιστοσελίδας της Διοργανώτριας οποιουδήποτε έργου τρίτου ή έργου που παραβιάζει δικαιώματα τρίτου.

Η. Λοιποί Όροι:

 1. 1. Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί, ανακαλεί, παρατείνει ή μειώνει τη διάρκεια της παρούσας ενέργειας, χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση, κατά την κρίση της καθώς και να μεταβάλει τους όρους και τις ημερομηνίες συμμετοχής ή/και να ματαιώνει την προωθητική ενέργεια στον Ιστότοπο στο Facebook. Σε περίπτωση ανάκλησης, ματαίωσης, διακοπής, παράτασης, χρονικής μετάθεσης κ.λ.π. του Διαγωνισμού, η Διοργανώτρια δε φέρει καμία ευθύνη ή υποχρέωση έναντι των χρηστών.
 2. Η Διοργανώτρια μπορεί κατά τη διακριτική της ευχέρεια να ακυρώνει συμμετοχές, μεταξύ άλλων σε περίπτωση που οι αναρτήσεις/σχόλιά τους προσβάλλουν δικαιώματα της Διοργανώτριας, ή και τρίτων ή παραβιάζουν το νόμο ή τους ορούς συμμετοχής. Σε κάθε περίπτωση , διαγράφεται απευθείας το εν λόγω σχόλιο από το Wall.
 3. Η συμμετοχή στην παρούσα Ενέργεια προϋποθέτει πρόσβαση των ενδιαφερομένων στο διαδίκτυο με δικά τους τεχνικά μέσα. Η Διοργανώτρια δεν αναλαμβάνει καμία υποχρέωση αναφορικά με την εξασφάλιση, την υποβοήθηση της πρόσβασης σε χώρους διαδικτύου ή την παροχή διευκολύνσεων σε κάθε ενδιαφερόμενο. Η πρόσβαση στον Iστότοπο στο Facebook επιτρέπεται μόνο υπό τους όρους λειτουργίας του οικείου διακομιστή (server) και τις τεχνικές και λοιπές προϋποθέσεις και προδιαγραφές του Διαγωνισμού. Περαιτέρω, η Διοργανώτρια δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε επιβάρυνση των Συμμετεχόντων-Χρηστών εκ των άνω αιτιών.
 4. Η Διοργανώτρια δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε βλάβη προκύψει στο Facebook και στον Ιστότοπο, η οποία ενδεχομένως έχει ως αποτέλεσμα την προσωρινή ή μόνιμη διακοπή της προωθητικής ενέργειας ή ακύρωσης κάποιων συμμετοχών λόγω μη καταχώρησης της ανάρτησής τους.
 5. Οι Συμμετέχοντες στην προωθητική ενέργεια παρέχουν τη συγκατάθεσή τους και εξουσιοδότηση στη Διοργανώτρια για την προβολή του διαγωνισμού ή/και των αποτελεσμάτων του μέσω ραδιοφώνου, τηλεόρασης καθώς και μέσω του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου ή και του Internet. Έτσι, στο πλαίσιο της προβολής, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και να δημοσιευθεί για διαφημιστικούς σκοπούς ο κατάλογος των νικητών, φωτογραφίες, φιλμ και βίντεο, ηχητικό αρχείο, καθώς και τα σχόλια που έχουν καταχωρήσει οι Συμμετέχοντες, και ενδεχομένως να χρησιμοποιηθεί οποιοδήποτε ειδησεογραφικό στοιχείο σχετικό με την παρούσα προωθητική ενέργεια για διαφημιστικούς σκοπούς, η δε συμμετοχή στην παρούσα προωθητική ενέργεια παρέχει αυτομάτως και την προς τούτο συναίνεση και εκχώρηση των αναγκαίων πνευματικών δικαιωμάτων ατελώς, για όλα τα μέσα στην Ελλάδα ή το εξωτερικό.
 6. Η ευθύνη της Διοργανώτριας περιορίζεται αποκλειστικά και μόνο στη διάθεση των προγραμματισμένων Δώρων. Η Διοργανώτρια δεν ευθύνεται έναντι των Συμμετεχόντων στον Διαγωνισμό ή οποιουδήποτε τρίτου για οποιονδήποτε λόγο συμπεριλαμβανομένης της αμελείας, τυχερών και ανωτέρας βίας.
 7. Μετά την εκπνοή της διάρκειας του διαγωνισμού και της διανομής των Δώρων κατά τα προαναφερόμενα, κάθε υποχρέωση της Διοργανώτριας και των ανωτέρω εταιρειών παύει να υφίσταται

Η νικήτρια αφιέρωση μετά από κλήρωση στις 13/2 αναδείχτηκε το #31:

Και μερικές στιγμές από την εμπειρία του ζευγαριού:


Current track

Title

Artist

Background