Επισκεφτήκαμε το Survivorgame.gr στο Aptera Beach Bar

Written by on 19/10/2017

Επισκεφτήκαμε τον Στίβο Μάχης στο Aptera Beach Bar(Στο Γερμανικό πουλί) και εντυπωσιαστήκαμε από τις πολλές, επαγγελματικές, τρελές  δοκιμασίες που υπάρχουν στημένες στον χώρο που μάλιστα  απευθύνονται σε όλους,άντρες γυναίκες ακόμα και άτομα που δεν έχουν καμία σχέση με αθλητισμό.

Παζλ, Στόχος με επιλογή σφεντόνας η μπαλάκι, δοκός ισορροπίας, έρπινγκ 4 μέτρα άλλα και πιο εξεζητημένα όπως κρίκοι, εμπόδια, Πύργος βάρους, θα κρατήσουν την αδρεναλίνη ψηλά στον συμμετέχοντα. Σύνολο 12 Δοκιμασίες σε 330 μέτρα στίβο μάχης.

Μάλιστα ο διοργανωτής Παπαδάκης Παύλος μας ενημέρωσε ότι αύριο Παρασκευή από τις 13.00-18.00  θα μπορούν όσοι έχουν δηλώσει συμμετοχή η δηλώσουν επιτόπου θα μπορούν να προπονηθούν σε όλα τα αγωνίσματα τα οποία θα λάβουν μέρος από το Σάββατο 21 Οκτωβρίου έως την Τρίτη 24 Οκτωβρίου.


Το αγώνισμα είναι ατομικό και κάθε αθλητής τρέχει μόνος ενάντια στο χρονόμετρο.Οι καλύτεροι χρόνοι των 4 ημερών μπαίνουν στην λίστα με τα δώρα.

Καθόλη την διάρκεια του στίβου θα παρακολουθείται από κριτή ώστε εάν δεν γίνει ένα εμπόδιο σωστά να πάει στην αρχη του εμποδίου η  αν δεν  μπορεί να ξεπεραστεί να δοθεί η ποινή που είναι 30 δευτερόλεπτα συν στον τελικό χρόνο(για κάθε εμπόδιο που δεν μπορεί να ξεπεραστεί).

Για όσους θέλουν απλά να παρακολουθήσουν σαν θεατές αντί εισιτηρίου  θα γίνεται στην είσοδο συλλογή ξηρών  τροφίμων για το Κύτταρο Χαλέπας (ρύζι,μακαρόνια κλπ) ότι μπορεί ο καθένας και αν δεν μπορεί και πάλι καλοδεχούμενος θα είναι.

Για το λόγο αυτόν γνωστοί Χανιώτες καλλιτέχνες άλλα και των  των ΜΜΕ θα δώσουν την εκκίνηση του 4 ημέρου το Σάββατο 21 Οκτωβρίου στις 10.15!!
Την ίδια μέρα θα “αγωνιστούν” και τα κορίτσια του Maxfm 100.2 


Πληροφορίες στο 6908610450

Επίσημο site www.survivorgame.gr

Προπώληση  στο Jay Jay’s Burger House απεναντι απο το γήπεδο Χανίων

Άλλα και στον Χώρο των αγωνισμάτων


Current track

Title

Artist

Background