Η οικογένεια του Max 100,2 αποχαιρετά τον Γιώργο της!

Written by on 09/04/2019

Αγαπημένε μας Γιώργο, για όλους εμάς δεν ήσουν απλά ένα αφεντικό, ήσουν ο προστάτης μας, το στήριγμα μας, ο άνθρωπος που έβρισκε λύσεις στα πάντα, ήσουν ο άνθρωπος μας. Την κάθε μέρα την ζούσες σαν να ήταν η τελευταία. Αγωνιζόσουν με πείσμα για ότι ήθελες να καταφέρεις και το κατάφερνες πάντα. Όπως έλεγες πάντα ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Ιδεολόγος, οραματιστής και πρωτοπόρος ήσουν το παράδειγμα μας. Σε όλη σου την ζωή έχασες μόνο αυτή την μάχη αλλά είμαστε σίγουροι ότι ο αντίπαλος δεν έφυγε αλώβητος. Η οικογένεια του Max 100.2 έχασε το σημαντικότερο μέλος της αλλά είμαστε σίγουροι ότι από εκεί που είσαι θα μας φροντίζεις γιατί οι μεγάλες αγάπες δεν πεθαίνουν ποτέ. Από σήμερα συνεχίζουμε το όραμα σου με ακόμα μεγαλύτερη δύναμη!!! 

Τα τελευταία σου λόγια, λίγες ώρες πριν ξεκινήσεις το “ταξίδι” σου, θα μείνουν ανεξίτηλα στην μνήμη μας. 

“Να αυξήσουμε την αγάπη, ή να αναμοχλεύσουμε τα πάθη;

Αντί να ακούσουμε ο ένας τα παράπονα του άλλου σε μια προσπάθεια να αυξήσουμε την αγάπη και το πλησίασμα ανάμεσά μας, τα ακούμε για να αναμοχλεύσουμε τα πάθη: ‘Πως μπορώ να βγάλω τον άλλο λάθος;’, ‘γιατί μπορώ να τον κατηγορήσω;’ , ‘τι μπορώ να του επιρρίψω;’, ‘πως μπορώ να υπερασπιστώ την θέση μου;’.

Αυτή η στενή και συρρικνωμένη εκδοχή της σχέσης δεν είναι η αγάπη, αλλά η σκοτεινή πλευρά της, ο αντίποδάς της, το αρνητικό της φωτογραφίας.

Σε ένα αντιδραστικό περιβάλλον, ο καθένας απασχολείται μόνον με την ανάγκη να αμυνθεί και να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Η ομορφιά της αγάπης μπαίνει τότε στην άκρη και τελικά θυσιάζεται. ”

Καλό ταξίδι Γιώργο μας!


Current track

Title

Artist

Background