Η Πέγκυ Ζήνα στην οικογένεια της Panik Records!

Written by on 15/03/2023

Η Panik Records υποδέχεται με μεγάλη χαρά την Πέγκυ Ζήνα, μία από τις πιο σπουδαίες κι αγαπητές τραγουδίστριες, που έχει χαράξει τη δική της ξεχωριστή κι επιτυχημένη πορεία στην ελληνική μουσική.

Η υπογραφή των συμβολαίων με τον CEO της Panik Records, Γιώργο Αρσενάκο, έγινε στα γραφεία της εταιρείας, σε εγκάρδιο κλίμα.

Η Πέγκυ Ζήνα, με τη χαρισματική και χαρακτηριστική χροιά της, αποτελεί ένα από τα πιο ιδιαίτερα κεφάλαια στο σύγχρονο λαϊκό τραγούδι, παραμένοντας σταθερά στην πρώτη γραμμή της δισκογραφίας και των live εμφανίσεων από το 1995 έως και σήμερα.

Στο ενεργητικό της έχει πλατινένια και χρυσά albumsδεκάδες διαχρονικά, επιτυχημένα κι αγαπημένα τραγούδιασυνεργασίες με τα μεγαλύτερα ονόματα δημιουργών (όπως οι Αντώνης Βαρδής, Γιώργος Θεοφάνους, Γιώργος Μουκίδης, Γιώργος Σαμπάνης, Βασίλης Γιαννόπουλος, Θάνος Παπανικολάου, Βίκυ Γεροθόδωρου, Stan Αντιπαριώτης, Ελένη Γιαννατσούλια), sold out εμφανίσεις και περιοδείες σε Ελλάδα και εξωτερικό και μεγάλες επί σκηνής συμπράξεις (όπως με τους Δημήτρη Μητροπάνο, Πασχάλη Τερζή, Κώτσα Χατζή, Γιάννη Πλούταρχο, Αντώνη Ρέμο, Νότη Σφακιανάκη, Πάολα, Στέλιο Ρόκκο, Νίκο Οικονομόπουλο, Σάκη Ρουβά και Δήμο Ανασιάδη).

Επίσης, έχει συμμετάσχει σε μεγάλες αφιερωματικές συναυλίες (όπως για τον Μίκη Θεοδωράκη και τον Γιάννη Σπανό), αποτέλεσε την πρώτη Ελληνίδα καλλιτέχνιδα με τους περισσότερους θαυμαστές στο Facebook και δημιούργησε το πρώτο video clip που έκανε περισσότερα από 10 εκατομμύρια YouTube views («Μου Λείπεις»), ενώ υπήρξε κριτής στο «X Factor» (2015).

Σύντομα, η Panik Records και η Πέγκυ Ζήνα θα παρουσιάσουν το πρώτο κοινό δισκογραφικό τους βήμα, ένα τραγούδι που θα προστεθεί στη μακρά λίστα των επιτυχιών της.


Γιώργος Αρσενάκος – Πέγκυ Ζήνα – Ηλίας Μπενέτος

Current track

Title

Artist

Background