Καίτη Γαρμπή: Οι θρυλικές «Ευαισθησίες» σε συλλεκτικό βινύλιο!

Written by on 21/03/2022

Η Καίτη Γαρμπή και η Panik Records παρουσιάζουν το θρυλικό και επιτυχημένο album «Ευαισθησίες» σε συλλεκτική έκδοση βινυλίου, η οποία περιλαμβάνει ως δώρο δύο versions της επιτυχίας «Ατόφιο Χρυσάφι» σε 45άρι βινύλιο! Η έκδοση, μία από τις λίγες παρόμοιες στη σημερινή ελληνική δισκογραφία, αποτελεί ένα ξεχωριστό και μοναδικής αισθητικής έργο που δεν πρέπει να λείπει από καμία δισκοθήκη.

Οι «Ευαισθησίες», με 12 τραγούδια σε μουσική και στίχους του Φοίβου, κυκλοφόρησαν το 1997 και έγιναν τρεις φορές πλατινένιες. Εκτός από τις πωλήσεις – ρεκόρ, τα τραγούδια του album αποτελούν μερικές από τις μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες της Καίτης Γαρμπή που ακούγονται δυνατά ακόμα και σήμερα, 8 από τα 12 τραγούδια οπτικοποιήθηκαν σε music videos και το ομότιτλο τραγούδι έκανε το μεγαλύερο ραδιοφωνικό airplay εκείνη τη χρονιά.

Το διπλό βινύλιο «Ευαισθησίες» περιλαμβάνει το tracklist της αρχικής κυκλοφορίας εμπλουτισμένο με τέσσερις μοναδικές live εκτελέσεις των τραγουδιών «Ιεροσυλία», «Τρυφερότητα», «Ευαισθησίες» και «Ασυμφωνία Χαρακτήρων» με τον Αντώνη Ρέμο, καθώς και δύο ντουέτα – έκπληξη της Καίτης Γαρμπή με τον Αντώνη Ρέμο στο «Κιβωτός» και με τις MEΛΙSSES στο «Η Πατρίδα Μου».

Η συλλεκτική έκδοση συνοδεύεται από ένα special δώρο: ένα 45άρι «Ατόφιο Χρυσάφι», με την αυθεντική εκτέλεση της ομότιτλης επιτυχίας του 1994 και την επανέκδοσή της ως ντουέτο της Καίτης Γαρμπή με τον Διονύση Σχοινά.

Το βινύλιο είναι διαθέσιμο στα φυσικά καταστήματα πώλησης μουσικής, καθώς και στο e-store της Panik Records, στο panikmusic.gr.


Current track

Title

Artist

Background