Κατερίνα Λιόλιου | Special Artist Weekend | Ακούστε πρώτοι το νέο της album, «1994», στις 23 & 24 Σεπτεμβρίου!

Written by on 22/09/2023

Η Κατερίνα Λιόλιου, μία από τις πλέον επιτυχημένες, εντυπωσιακές κι αγαπητές τραγουδίστριες της νεότερης γενιάς, επιστρέφει με το νέο της album «1994» και μας χαρίζει τις νέες επιτυχίες που μπορείτε  να απολαύσετε σ’ ένα special artist weekend, στις 23 & 24 Σεπτεμβρίου!

Το «1994», που θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου από την Panik Platinum σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής, περιλαμβάνει 11 μοναδικά τραγούδια, μεταξύ των οποίων και δύο από τις πιο πρόσφατες επιτυχίες της, το «Πάω στο νησί» και το «Η Δική μου η Τρέλα», που ξεχώρισαν και αγαπήθηκαν αμέσως από το κοινό, βρέθηκαν σε υψηλές θέσεις του ραδιοφωνικού airplay και έγιναν top trend στο YouTube όπου μετράνε εκατομμύρια views.

Τη μουσική και τους στίχους των τραγουδιών στο «1994» έχουν γράψει, πολλοί εμπνευσμένοι και επιτυχημένοι δημιουργοί, χαρίζοντάς μας μία συναρπαστική μουσική πρόταση.

Το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου μείνετε συντονισμένοι στον Max 100,2 και απολαύστε το νέο album της Κατερίνας Λιόλιου «1994», μέσα από ένα special διήμερο γεμάτο με την αγαπημένη φωνή και το δυνατό πάθος της ταλαντούχας ερμηνεύτριας.

https://www.youtube.com/shorts/Wh-5_rHmwa4


Current track

Title

Artist

Background