Κατερίνα Στανίση «Έλληνες Είμαστε»: Μία από τις μεγάλες επιτυχίες της έρχεται στο σήμερα!

Αναρτήθηκε από στις 14/06/2021

Η Κατερίνα Στανίση φέρνει στο σήμερα το «Έλληνες Είμαστε», μία από τις μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες της! Με τη χαρακτηριστική φωνή της και το μοναδικό της μπρίο, η Κατερίνα Στανίση μας γεμίζει κέφι και αισιοδοξία, ειδικά μετά την πολύμηνη δύσκολη περίοδο του lockdown, δίνοντας τον δικό της ρυθμό στο καλοκαίρι.

Η αυθεντική λαϊκή τραγουδίστρια με τη σπουδαία καριέρα ερμήνευσε για πρώτη φορά το τραγούδι το 1994, στο ομότιτλο album της και γνώρισε αμέσως επιτυχία, παραμένοντας μέχρι σήμερα ένα από τα δεκάδες αγαπημένα τραγούδια της που ξεχωρίζει το κοινό. Τη μουσική του «Έλληνες Είμαστε» υπογράφει ο Δημήτρης Χαλκιάς και τους στίχους ο Βασίλης Παπαδόπουλος, ενώ  τη νέα ενορχήστρωση και παραγωγή επιμελήθηκε ο Παναγιώτης Μπρακούλιας.

Το «Έλληνες Είμαστε», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, μεταφέρεται και στις οθόνες μας μέσα από ένα music video γεμάτο χρώμα και φως, που σκηνοθέτησε ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος. Φορώντας μοναδικές δημιουργίες που έφτιαξε γιε εκείνη ο διεθνώς γνωστός Έλληνας σχεδιαστής Paris Valtadoros και με φόντο μερικές από τις όμορφες περιοχές της Αθήνας, η Κατερίνα Στανίση δίνει το σύνθημα… «Έλληνες είμαστε, θα βρούμε τρόπο»!

Δείτε το music video:
https://www.youtube.com/watch?v=vbNxtIwUuDo

Συνεχίστε την ανάγνωση

Επόμενη ανάρτηση

nesaki


Thumbnail
Προηγούμενη ανάρτηση

mpourmpos


Thumbnail

MAX 100,2

Ακούστε live!

Current track
TITLE
ARTIST

Background