Κορώνα Γράμματα «Συνταξιδιώτες» Νέο Τραγούδι & Music Video

Written by on 27/09/2021

Οι Κορώνα Γράμματα μας παρουσιάζουν το single «Συνταξιδιώτες» και μας καλούν να ζήσουμε έντονα το σήμερα, αντιμετωπίζοντας με θάρρος τόσο τις προκλήσεις που μας θέτει η ίδια η κοινωνία όσο και ο εαυτός μας!

Με ελληνική ροκ διάθεση και δυναμισμό, στο τραγούδι τους «Συνταξιδιώτες» μας εξιστορούν με τον δικό τους τρόπο, πως θα βρούμε το νόημα της ζωής και τον δρόμο προς την ευτυχία, ζώντας χαλαρά τις στιγμές και αγαπώντας βαθιά τον εαυτό μας και τους γύρω μας! Μουσικά, οι Κορώνα Γράμματα συνθέτουν και δημιουργούν ένα σφιχτό ηχητικό αποτέλεσμα με έντονα τα στοιχεία της ποιοτικής ελληνικής ροκ σκηνής που όλοι έχουμε αγαπήσει και παράλληλα μας προετοιμάζουν για τον ολοκληρωμένο τους album που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021.

Το digital single «Συνταξιδιώτες» συνοδεύεται και από ένα ιδιαίτερα εκφραστικό video που αποδίδει με χαρακτηριστικό τρόπο την αγάπη και το πάθος των Κορώνα Γράμματα για τη μουσική.

«Συνταξιδιώτες» είμαστε όλοι στην τελική, Κορώνα Γράμματα τα φέρνει η ζωή, ας αφεθούμε στην αγάπη για τη μουσική «και όταν φουρτούνες συναντάς, να μη φοβάσαι, σαν ξημερώνει η νύχτα, πλημμυρίζει φως…»!

Καλώς ήρθατε στον μουσικό κόσμο των Κορώνα Γράμματα…
Απολαύστε υπεύθυνα το παιχνίδι!

Δείτε το music video:
https://www.youtube.com/watch?v=IPOtcTPUpD4


Current track

Title

Artist

Background