ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΟΡΥΦΗ ME ΤΟ «ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ»

Αναρτήθηκε από στις 25/02/2019

Για ακόμα μία φορά ο Κωνσταντίνος Αργυρός κατέκτησε την απόλυτη κορυφή του ραδιοφωνικού airplay, με το νέο του single «Τι Να Το Κάνω»!

Ο πιο επιτυχημένος λαϊκός καλλιτέχνης της γενιάς του πρόσθεσε στο ενεργητικό του ακόμα μία πρωτιά, καθώς το «Τι Να Το Κάνω» είναι no1 στο επίσημο IFPI Airplay Chart, αλλά και no1 τραγούδι σε μεταδόσεις!

Το «Τι Να Το Κάνω», σε μουσική και στίχους Λευτέρη Κιντάτου, περιλαμβάνεται στοπλατινένιο  album «Το Κάτι Παραπάνω», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum και έκλεψε αμέσως τις εντυπώσεις. Από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του στα ψηφιακά καταστήματα, βρέθηκε στο no1 του iTunes chart και κατέκτησε το no1 της ετήσιας κατάταξης του Deezer για το 2018.

Η τεράστια επιτυχία του τραγουδιού αντικατοπτρίζεται και στην απήχηση που έχει το music video που κυκλοφόρησε πριν από μία εβδομάδα. Η υψηλής αισθητικής παραγωγή, που γυρίστηκε στη Βουδαπέστη και την Αθήνα υπό τις οδηγίες του βραβευμένου σκηνοθέτη Γιάννη Δημολίτσα, παραμένει σταθερά στις πρώτες θέσεις των γενικών και μουσικών τάσεων του YouTube, έχοντας ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο views.

Δείτε τo music video του «Τι Να Το Κάνω»,:
https://www.youtube.com/watch?v=KpcFGBgotp8


Συνεχίστε την ανάγνωση

Επόμενη ανάρτηση

nesaki


Thumbnail
Προηγούμενη ανάρτηση

mpourmpos


Thumbnail

MAX 100,2

Ακούστε live!

Current track
TITLE
ARTIST

Background