Μεγάλος Γιορτινός Διαγωνισμός Blow & Win Διεκδίκησε δεκάδες δώρα άνω 2000 ευρώ. Έληξε στις 10/1

Written by on 06/12/2017


Πάρε κι εσύ μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό του Max Fm 100.2 BLOW & WIN
Αναζήτησε την κάρτα με το μπαλόνι στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις Φούσκωσέ τo, βγάλε τη δική σου selfie, ακολούθησε τις οδηγίες και Διεκδίκησε δεκάδες δώρα συνολικής αξίας άνω των 2000 ευρώ.. και παράλληλα ενίσχυσε το έργο του Κ.Η.Φ.A.ΑΜΕΑ καθώς με κάθε φωτογραφία που θα ανεβαίνει στα social θα δωρίζετε 0,50 ευρώ.

Αναλυτικά οι  όροι Συμμετοχής:

 1. A. Αντικείμενο του Διαγωνισμού:

Ο Ραδιοφωνικός σταθμός Maxfm 100.2, που εδρεύει στα Χανιά, στην οδό Κισσάμου 169 (στο εξής  «Διοργανώτρια»), επιθυμεί να προβεί σε προωθητική ενέργεια μέσω διαγωνισμού   που θα διεξαχθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του σταθμού και συγκεκριμένα στις επίσημες σελίδες στο Facebook και στο Instagram (εφεξής «Ιστότοποι» ή «Ιστότοπος»).

 1. B. Δικαίωμα Συμμετοχής (εφεξής ο συμμετέχων θα αναφέρεται ως «Συμμετέχων» ή «Χρήστης»):
 2. Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όσοι είναι άνω των 18 ετών ή και άνω των 15 ετών εφόσον έχουν την έγκριση του κηδεμόνα τους και διαμένουν στα Χανιά.
 3. Απαραίτητη προϋπόθεση για κάθε συμμετέχοντα στο Διαγωνισμό είναι να διαθέτει ενεργό προσωπικό λογαριασμό στο Facebook ή στο instagram, ο οποίος είναι σύμφωνος με όλους τους όρους χρήσης των ιστότοπων και η λειτουργία τους δεν έχει ανασταλεί για οποιονδήποτε λόγο.

Γ. Διάρκεια του διαγωνισμού:

 1. Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές από την ημερομηνία έναρξης του Διαγωνισμού, ημέρα Δευτέρα 4/12/2017 και ώρα 14:00μ.μ. έως και την ημερομηνία λήξης αυτού, ημέρα Κυριακή 31/12/2017και ώρα 10:00π.μ (τοπική ώρα Ελλάδος). Μετά τη Λήξη του Διαγωνισμού ουδεμία συμμετοχή σε αυτόν γίνεται δεκτή.
 2. Μετά τη λήξη του Διαγωνισμού και συγκεκριμένα τη Κυριακή 31/12/2017 και ώρα 14:00μ.μ θα διεξαχθεί κλήρωση για την απονομή των μεγάλων δώρων μέσω το random.org. Οι κληρώσεις με τα μικρότερα δώρα σε αξία θα γίνονται κατά την διάρκεια όλων των ημερών του διαγωνισμού.
 3. Η Διοργανώτρια μπορεί κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια να αναβάλει ή να μεταθέσει την ώρα ή/και ημέρα διεξαγωγής του Διαγωνισμού ή/και της κλήρωσης.

Δ. Τρόπος Συμμετοχής:

 1. Για να δηλώσουν συμμετοχή στο Διαγωνισμό οι χρήστες θα πρέπει να προμηθευτούν δωρεάν την κάρτα με το μπαλόνι που φέρει το λογότυπο  « #AΚΟΥΩ ΜΟΝΟ Max100.2 ON AIR »  από τα επίσημα σημεία διανομής, να φωτογραφηθούν και να ανεβάσουν δημόσια την φωτογραφία στους δικούς τους λογαριασμούς, είτε στο facebook είτε στο instagram, κάνοντας επισύναψη τον αντίστοιχο  ιστότοπο του σταθμού και γράφοντας #akouomonomaxfm.2.            Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό και στην κλήρωση ενεργοποιείται μόνο στην περίπτωση που έχουν ολοκληρωθεί σωστά όλα τα απαραίτητα βήματα συμφωνά με το Δ1.
 2. Η Διοργανώτρια έχει δικαίωμα κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια να μην αναρτήσει («upload») ή/και να αφαιρέσει εκ των υστέρων οποιαδήποτε συμμετοχή με παράνομο ή προσβλητικό με οποιονδήποτε τρόπο περιεχόμενο.
 3. Κάθε Συμμετέχων μπορεί να συμμετάσχει μόνο μία φορά με το ίδιο προφίλ Facebook ή instagram κατά τη διάρκεια του Διαγωνισμού. Περισσότερες συμμετοχές με το ίδιο ID θα μετρήσουν σαν μία συμμετοχή στον Διαγωνισμό.

Ε. Δώρα:

 1. Τα δώρα που κληρώνονται στο Διαγωνισμό (περαιτέρω τα «Δώρα» και έκαστο εξ’ αυτών το «Δώρο») θα ορίζονται στο σχετικό Facebook Post.
 2. Τα δώρα είναι απολύτως προσωπικά, δε μεταβιβάζονται, δεν εξαργυρώνονται και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή άλλα δώρα.ΣΤ. Ηλεκτρονική Κλήρωση – Τρόπος Ανάδειξης Νικητών Διαγωνισμού:
 3. Κάθε συμμετοχή στο διαγωνισμό καταχωρείται αμέσως σε λίστα αποκτώντας αυτοδίκαια και άνευ ετέρου αύξοντα αριθμό, με τον οποίο θα συμμετέχει στην κλήρωση.
 4. Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στο Facebook www.facebook.com/maxfm.gr  και στο site  www.maxfm.gr
 5. Οι νικητές θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα από τους διαχειριστές του Ιστοτόπου στο Facebook («administrators») και θα τους ζητηθεί να επισκεφτούν τον σταθμό για να παραλαβή των καρτών με τα δώρο τους.Ζ. Ενίσχυση φιλανθρωπικού έργου του Κ.Η.Φ.Α. ΑΜΕΑ :
 6. Η διοργανώτρια θα δωρίζει για κάθε έγκυρη συμμέτοχη συμφωνά με το Δ1 το ποσό των 0,50 * λεπτών του ευρώ στο σωματείο Κ.Η.Φ.Α.ΑΜΕΑ  (Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας και Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία)
  * Με όριο τις 1000 συμμέτοχες
 7. Το ποσό θα δοθεί μετά την λήξη του διαγωνισμού στις 31/12 και εφόσον έχουν καταμετρηθεί όλες οι έγκυρες συμμέτοχες.

Η. Εμπορικά Σήματα – Πνευματική Ιδιοκτησία:

 1. Οι Συμμετέχοντες δεν έχουν ούτε αποκτούν κανένα απολύτως δικαίωμα πάνω στα σήματα, ονόματα, ενδείξεις, εμβλήματα και λοιπά διακριτικά της Διοργανώτριας. Απαγορεύεται οποιαδήποτε τροποποίηση, δημοσίευση, μετάδοση, μεταβίβαση, αναπαραγωγή, διανομή, παρουσίαση, σύνδεση, φόρτωση (download) ή με άλλον τρόπο εκμετάλλευση, εν όλω ή εν μέρει, του περιεχομένου του Διαγωνισμού με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς, χωρίς την προηγούμενη έγγραφη άδεια της Διοργανώτριας.
 2. Περαιτέρω, η Διοργανώτρια δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων των συμμετεχόντων στον Διαγωνισμό, στους οποίους (συμμετέχοντες) απαγορεύεται να αναρτούν ή να δημοσιοποιούν με οποιονδήποτε τρόπο μέσω της ιστοσελίδας της Διοργανώτριας οποιουδήποτε έργου τρίτου ή έργου που παραβιάζει δικαιώματα τρίτου.

Θ.  Λοιποί Όροι:

 1. Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί, ανακαλεί, παρατείνει ή μειώνει τη διάρκεια της παρούσας ενέργειας, χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση, κατά την κρίση της καθώς και να μεταβάλει τους όρους και τις ημερομηνίες συμμετοχής ή/και να ματαιώνει την προωθητική ενέργεια στον Ιστότοπο. Σε περίπτωση ανάκλησης, ματαίωσης, διακοπής, παράτασης, χρονικής μετάθεσης κλπ του Διαγωνισμού, η Διοργανώτρια δε φέρει καμία ευθύνη ή υποχρέωση έναντι των χρηστών.
 2. Η Διοργανώτρια μπορεί κατά τη διακριτική της ευχέρεια να ακυρώνει συμμετοχές, μεταξύ άλλων σε περίπτωση που οι αναρτήσεις/σχόλιά τους προσβάλλουν δικαιώματα της Διοργανώτριας, ή και τρίτων ή παραβιάζουν το νόμο ή τους ορούς συμμετοχής. Σε κάθε περίπτωση , διαγράφεται απευθείας το εν λόγω σχόλιο από το Wall.
 3. Η συμμετοχή στην παρούσα Ενέργεια προϋποθέτει πρόσβαση των ενδιαφερομένων στο διαδίκτυο με δικά τους τεχνικά μέσα. Η Διοργανώτρια δεν αναλαμβάνει καμία υποχρέωση αναφορικά με την εξασφάλιση, την υποβοήθηση της πρόσβασης σε χώρους διαδικτύου ή την παροχή διευκολύνσεων σε κάθε ενδιαφερόμενο. Η πρόσβαση στον Ιστότοπο επιτρέπεται μόνο υπό τους όρους λειτουργίας του οικείου διακομιστή (server) και τις τεχνικές και λοιπές προϋποθέσεις και προδιαγραφές του Διαγωνισμού. Περαιτέρω, η Διοργανώτρια δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε επιβάρυνση των Συμμετεχόντων-Χρηστών εκ των άνω αιτιών.
 4. Η Διοργανώτρια δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε βλάβη προκύψει στους Ιστότοπους, η οποία ενδεχομένως έχει ως αποτέλεσμα την προσωρινή ή μόνιμη διακοπή της προωθητικής ενέργειας ή ακύρωσης κάποιων συμμετοχών λόγω μη καταχώρησης της ανάρτησής τους.
 5. Οι Συμμετέχοντες στην προωθητική ενέργεια παρέχουν τη συγκατάθεσή τους και εξουσιοδότηση στη Διοργανώτρια για την προβολή του διαγωνισμού ή/και των αποτελεσμάτων του, μέσω ραδιοφώνου, τηλεόρασης καθώς και μέσω του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου ή και του Internet. Έτσι, στο πλαίσιο της προβολής, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και να δημοσιευθεί για διαφημιστικούς σκοπούς ο κατάλογος των νικητών, φωτογραφίες, φιλμ και βίντεο, καθώς και τα σχόλια που έχουν καταχωρήσει οι Συμμετέχοντες, και ενδεχομένως να χρησιμοποιηθεί οποιοδήποτε ειδησεογραφικό στοιχείο σχετικό με την παρούσα προωθητική ενέργεια για διαφημιστικούς σκοπούς, η δε συμμετοχή στην παρούσα προωθητική ενέργεια παρέχει αυτομάτως και την προς τούτο συναίνεση και εκχώρηση των αναγκαίων πνευματικών δικαιωμάτων ατελώς, για όλα τα μέσα στην Ελλάδα ή το εξωτερικό.
 6. Η ευθύνη της Διοργανώτριας περιορίζεται αποκλειστικά και μόνο στη διάθεση των προγραμματισμένων Δώρων. Η Διοργανώτρια δεν ευθύνεται έναντι των Συμμετεχόντων στον Διαγωνισμό ή οποιουδήποτε τρίτου για οποιονδήποτε λόγο συμπεριλαμβανομένης της αμελείας, δώρων και ανωτέρας βίας.

Μετά την εκπνοή της διάρκειας του διαγωνισμού και της διανομής των Δώρων κατά τα προαναφερόμενα, κάθε υποχρέωση της Διοργανώτριας και των ανωτέρω εταιρειών παύει να υφίσταται.

Ο διαγωνισμός έληξε στις 10/1 το πόσο που συγκεντρώθηκε για το Κ.Η.Φ.Α.ΑΜΕΑ ήταν 300 ευρώ και κατατέθηκε στον λογαριασμό τους με αριθμό συναλλαγής 1600219543.  
Νικητές Διαγωνισμού:

 1. ΔΩΡΟ ΕΠΙΤΑΓΗ 10 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ BLOOM –ΜΑΡΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΑΚΗ
 2. ΔΩΡΟ ΕΠΙΤΑΓΗ 10 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ BLOOM – ΚΥΡΙΑΚΗ ΒΡΟΚΑΛΑΚΗ
 3. ΕΝΑ ΑΡΩΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΡΩΜΑΤΟΣ 60ML – ΕΥΑ ΚΑΒΡΟΥΛΑΚΗ
 4. ENA ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΗΧΕΙΟ BLUETOOTH ΑΠΟ ΤΟ GADGET SHOP – ΚΩΣΤΑΣ ΠΙΤΣΟΥΛΑΚΗΣ
 5. ΔΥΟ – ΕΞΑΔΕΣ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΓΕΡΑΝΙ – ΑΝΤΩΝΙΑ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ
 6. ΔΥΟ – ΕΞΑΔΕΣ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΓΕΡΑΝΙ – ΠΟΠΗ ΜΠΟΥΛΤΑΔΑΚΗ
 7. MIA ΔΩΡΟ ΕΠΙΤΑΓΗ 25 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ IREPAIR – ΜΑΡΙΑ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ
 8. MIA ΔΩΡΟ ΕΠΙΤΑΓΗ 15 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ CHANIAPETWORLD – ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΑΓΑΚΗ
 9. ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΣΦΟΛΙΑΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑ ΜΑΡΚΕΤ – ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΕΡΤΑΚΗΣ
 10. ΕΝΑ ΓΟΥΡΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΤΣΙΚΝΟΠΟΥΛΟΥ
 11. ΕΝΑ ΓΕΥΜΑ ΑΞΙΑΣ 30 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΟΓΕΥΣΙΑ – ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ
 12. ΕΝΑ ΓΕΥΜΑ ΑΞΙΑΣ 25 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΣΑΚΙ ΣΤΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙ – ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΟΥΡΑΚΗ
 13. ENA ΒΙΒΛΙΟ ΨΥΧΟΓΙΟΣ – ΠΕΠΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗ
 14. ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΨΥΧΟΓΙΟΣ – ΚΛΕΑ ΠΑΛΑΜΑΡΙΔΟΥ
 15. ΔΩΡΟ ΕΠΙΤΑΓΗ 10 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ BLOOM – ΡΑΝΙΑ ΜΑΥΡΙΔΑΚΗ
 16. ΔΩΡΟ ΕΠΙΤΑΓΗ 10 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ BLOOM – ΕΥΑ ΖΟΥΜΠΟΥ
 17. ΕΝΑ ΑΡΩΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΡΩΜΑΤΟΣ 60ML – ΒΑΣΩ ΚΩΣΤΑΡΙΔΑΚΗ
 18. ENA ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ LOISIR ΑΠΟ ΤΟ MILLE REGALI – ΤΟΝΙΑ Λ.
 19. ENA ΡΟΛΟΙ LOISIR ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΥΣΟΧΟΕΙΟ ΧΟΥΔΑΛΑΚΗΣ – ΓΙΑΝΝΑ ΑΔΑΜΑΚΗ
 20. ΕΝΑ BLUETOOTH ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟ GADGET SHOP – ΦΡΟΣΩ ΠΕΤΡΑΝΤΩΝΑΚΗ
 21. ΔΥΟ – ΕΞΑΔΕΣ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΓΕΡΑΝΙ – ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
 22. ΔΥΟ – ΕΞΑΔΕΣ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΓΕΡΑΝΙ – ΝΕΚΤΡΑΡΙΑ ΘΕΩΔΟΥΡΑΚΗ
 23. MIA ΔΩΡΟ ΕΠΙΤΑΓΗ 20 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ DIGITAL 2000 – ΚΟΥΜΗΣ ΙΑΚΩΒΟΣ
 24. MIA ΤΟΥΡΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΜΑΥΡΑΚΑΚΗΣ – ΒΑΣΩ ΠΑΤ.
 25. ΕΝΑ ΓΟΥΡΙ ΑΠΟ ΤΟ BLISS – ΝΑΤΑΣΑ ΚΑΛΛΑ
 26. ΕΝΑ ΚΟΥΖΙΝΑΚΙ 2 ΕΣΤΙΩΝ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟ (THERMOGATZ) ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΟΥΜΠΟΥΛΑΚΗ – – ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΠΑΜΙΧΕΛΑΚΗΣ
 27. ENA ΒΙΒΛΙΟ ΨΥΧΟΓΙΟΣ – BARBASANTONIA
 28. ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΨΥΧΟΓΙΟΣ – ΑΡΤΕΜΗΣ ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗ
 29. ΔΩΡΟ ΕΠΙΤΑΓΗ 10 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ BLOOM –ΒΟΥΛΑ ΚΟΤΡΩΝΑΚΗ
 30. ΔΩΡΟ ΕΠΙΤΑΓΗ 10 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ BLOOM – ΝΟΥΛΑ ΜΟΥΛΑ
 31. ΕΝΑ ΑΡΩΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΡΩΜΑΤΟΣ 60ML – ΡΑΝΤΑ ΜΑΤΣΙΚΑ
 32. ΔΥΟ – ΕΞΑΔΕΣ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΓΕΡΑΝΙ – ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕΡΔΙΚΑΚΗΣ
 33. ΔΥΟ – ΕΞΑΔΕΣ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΓΕΡΑΝΙ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΝΩΛΕΔΑΚΗ
 34. MIA ΔΩΡΟ ΕΠΙΤΑΓΗ 25 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ IREPAIR – ΒΑΓΕΛΛΗΣ ΦΡΑΓΙΟΥΔΑΚΗΣ
 35. MIA ΔΩΡΟ ΕΠΙΤΑΓΗ 15 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ CHANIAPETWORLD –ΜΑΡΙΑ ΛΙΟΝΑΚΗ
 36. ΕΝΑ ΓΟΥΡΙ ΑΠΟ ΤΟ BLISS – ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ
 37. ENA ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΠΟΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΤΟΠΟΙΑ ΣΤΑΛΙΑ – ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΔΑΚΗΣ
 38. ΕΠΙΧΡΥΣΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΓΟΥΡΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΑΚΗ – ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΡΕΛΑΚΗΣ
 39. ΕΝΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΙΧΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ – ΑΡΓΥΡΩ ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗ
 40. ΕΝΑ ΓΕΥΜΑ ΑΞΙΑΣ 25 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΣΑΚΙ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ – ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΦΡΑΓΙΟΥΔΑΚΗ
 41. ENA ΒΙΒΛΙΟ ΨΥΧΟΓΙΟΣ – ΓΙΩΤΑ ΚΩΝ
 42. ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΨΥΧΟΓΙΟΣ – ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ
 43. ΔΩΡΟ ΕΠΙΤΑΓΗ 10 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ BLOOM – ΔΡΑΜΙΛΑΚΗ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
 44. ΔΩΡΟ ΕΠΙΤΑΓΗ 10 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ BLOOM – ΒΑΡΒΑΡΑ ΛΑ.
 45. ΕΝΑ ΑΡΩΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΡΩΜΑΤΟΣ 60ML – ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΕΝΤΟΥΚΑ
 46. ENA ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ LOISIR ΑΠΟ ΤΟ MILLE REGALI – ΜΑΡΙΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ
 47. ENA ΡΟΛΟΙ LOISIR ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΥΣΟΧΟΕΙΟ ΧΟΥΔΑΛΑΚΗΣ – ΜΑΡΙΑ ΦΡΑΓΚΟΥ
 48. ΔΥΟ – ΕΞΑΔΕΣ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΓΕΡΑΝΙ – ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΜΗΤΣΟΣ
 49. ΔΥΟ – ΕΞΑΔΕΣ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΓΕΡΑΝΙ –ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ
 50. MIA ΔΩΡΟ ΕΠΙΤΑΓΗ 20 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ DIGITAL 2000 –ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΚΟΥΒΙΤΑΚΗ
 51. MIA ΤΟΥΡΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΜΑΥΡΑΚΑΚΗΣ –ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΑΙΤΗΣ
 52. ΕΝΑ ΓΟΥΡΙ ΑΠΟ ΤΟ BLISS – ΤΟΝΙΑ ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑΚΗ
 53. ΕΝΑ ΚΕΡΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ – ΣΜΑΡΑΓΔΙ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗ
 54. ΕΝΑ ΓΕΥΜΑ ΑΞΙΑΣ 30 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ MAMACAS – ΑΝΤΩΝΗΣ WAR
 55. ENA ΒΙΒΛΙΟ ΨΥΧΟΓΙΟΣ – ΧΑΡΑ KOYTP
 56. ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΨΥΧΟΓΙΟΣ – ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ
 57. ΔΩΡΟ ΕΠΙΤΑΓΗ 10 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ BLOOM – ΜΑΡΙΑ ΒΕΡΙΚΑΚΗ
 58. ΔΩΡΟ ΕΠΙΤΑΓΗ 10 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ BLOOM –ΜΑΡΙΑ ΧΕΙΛΟΥ
 59. ΕΝΑ ΑΡΩΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΡΩΜΑΤΟΣ 60ML – ΣΟΦΙΑ ΚΑΜΙΣΑΚΗ
 60. ENA ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ LOISIR ΑΠΟ ΤΟ MILLE REGALI – ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ
 61. ENA ΡΟΛΟΙ LOISIR ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΥΣΟΧΟΕΙΟ ΧΟΥΔΑΛΑΚΗΣ –ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΩΣΤΑΡΙΔΑΚΗ
 62. ΔΥΟ – ΕΞΑΔΕΣ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΓΕΡΑΝΙ – ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑTAΠΗ
 63. ΔΥΟ – ΕΞΑΔΕΣ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΓΕΡΑΝΙ –ΑΣΠΑΣΙΑ ΜΠΟΖΙ
 64. MIA ΔΩΡΟ ΕΠΙΤΑΓΗ 15 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ CHANIAPETWORLD- ΝΤΕΠΥ Κ.
 65. ΤΡΑΠΕΖΙ ΓΙΑ ΑΞΙΑΣ 50 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΧΡΥΣΤΟΣΤΟΜΟ-ΤΟΝΙΑ ΦΙΛΙΠ.
 66. ΕΝΑ ΓΕΥΜΑ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ STREET- ΜΑΝΟΣ ΒΛΟΔΑΚΗΣ
 67. ΜΙΑ ΠΟΛΥΕΣΤΙΑ ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ (GAMPINGAZ) ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΟΥΜΠΟΥΛΑΚΗ – ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΑΛΙΔΩΝΑΚΗ
 68. ENA ΒΙΒΛΙΟ ΨΥΧΟΓΙΟΣ – VANTA PAT
 69. ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΨΥΧΟΓΙΟΣ – ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΑΣΤΡΙΝΑΚΗ
 70. ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΨΥΧΟΓΙΟΣ – ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ
 71. ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΨΥΧΟΓΙΟΣ – ΜΕΛΙΝΑ ΖΕΒΕΛΑΚΗ
 72. ENA ΒΙΒΛΙΟ ΨΥΧΟΓΙΟΣ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ
 73. ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΦΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΥΡΑΚΑΚΗ- ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗΣ
 74. MIA ΑΔΥΝΑΤΙΣΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ELANCYL –ΡΕΝΑ ΠΑΛΙΟΥΔΑΚΗ
 75. MIA ΑΔΥΝΑΤΙΣΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ELANCYL- ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΣΑΜΑΡΤΖΗ
 76. MIA ΑΔΥΝΑΤΙΣΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ELANCYL-ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΟΛΑΚΗ
 77. MIA ΑΔΥΝΑΤΙΣΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ELANCYL-ΣΤΕΛΙΝΑ Σ.
 78. MIA ΑΔΥΝΑΤΙΣΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ELANCYL- ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗ
 79. ΚΑΦΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΟ ΤΟΝ ΜΑΥΡΑΚΑΚΗ – ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΖΑΝΑΚΗΣ
 80. MIA ΑΔΥΝΑΤΙΣΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ELANCYL- JILDA MARDODA
 81. MIA ΑΔΥΝΑΤΙΣΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ELANCYL- MARGKAR
 82. MIA ΑΔΥΝΑΤΙΣΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ELANCYL- ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ
 83. ΕΝΑ ΚΙΝΗΤΟ MLS – ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΛΟΡΙΔΑ
 84. ENA ANOIKTO ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΚΑΜΠΙΝΑ ΜΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΧΑΝΙΑ-ΑΘΗΝΑ Ή ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΑΘΗΝΑ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ANEK LINES KAI BLUE STAR – ΧΑΡΟΥΛΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ
 85. ΓΥΑΛΛΙΑ ΗΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΟΠΤΙΚΗ – ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΔΗΜΑΡΟΠΟΥΛΟΥ

 


Current track

Title

Artist

Background