Νέα κυκλοφορία | Δημήτρης Κόψης & Θέμης Καραμουρατίδης : “Σε προκαλώ”

Written by on 13/10/2023

Ο νεαρός ερμηνευτής Δημήτρης Κόψης σε ένα νέο τραγούδι σε στίχους και μουσική του συνθέτη  Θέμη Καραμουρατίδη.

«Σε προκαλώ»!

Το νέο τραγούδι σε στίχους και μουσική του συνθέτη Θέμη Καραμουρατίδη για τη φωνή του Δημήτρη Κόψη.
Μία νέα καλλιτεχνική πρόταση από έναν καταξιωμένο συνθέτη, για τη ζεστή φωνή ενός νεαρού ερμηνευτή που έχει ήδη ξεχωρίσει, έχοντας παρουσιάσει 5 singles με ελληνικό και αγγλικό στίχο, τόσο ως ερμηνευτής όσο και ως τραγουδοποιός, ενώ παράλληλα μετράει αρκετές εμφανίσεις  δίπλα σε  σπουδαίους καλλιτέχνες.

Ο Δημήτρη Κόψης ξεχωρίζει όχι μόνο για τις φωνητικές του ικανότητες αλλά και για την αυθεντικότητα και το συναισθηματικό βάθος στην καλλιτεχνική του έκφραση. Στο τραγούδι «Σε προκαλώ» ο ερμηνευτής με την ιδιαίτερα ζεστή χροιά, ξεδιπλώνει τις φωνητικές του δυνατότητες και  πετυχαίνει  μια μεστή και ώριμη ερμηνεία  που συνδυάζει τον δυναμισμό και την ευαισθησία  του.

Ο Θέμης Καραμουρατίδης, έγραψε και εμπιστεύθηκε το νέο τραγούδι του στον Δημήτρη Κόψη, σε μία δημιουργική συνάντηση που αποτελεί την εισαγωγή για μία ιδιαίτερη, επερχόμενη συνεργασία. Ο σπουδαίος συνθέτης της νεότερης γενιάς,  με μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό του, εκτός από τη μουσική υπογράφει και τους στίχους και μαζί με τον Άρη Ζέρβα στην ενορχήστρωση δημιουργούν ένα ηχητικό τοπίο που ισορροπεί ανάμεσα στη σύγχρονη μουσική και στο ελαφρό ιταλικό και γαλλικό τραγούδι του  ΄70.

Ο Θέμης Καραμουρατίδης αναφέρει για τη συνεργασία του με τον Δημήτρη Κόψη:

«Ο Δημήτρης είναι ένας ερμηνευτής που με γεμίζει ελπίδα και αισιοδοξία, όχι μόνο επειδή είναι ιδανικός για το «Σε προκαλώ», αλλά γιατί νιώθω πως είναι ένας καλλιτέχνης από αυτούς που χρειάζεται το ελληνικό τραγούδι περισσότερο από ποτέ πια. Καλλιτέχνες με ήθος, καλλιέργεια και αγάπη 

To Ακούσατε Πρώτοι στον MAX 100,2 !

https://www.youtube.com/watch?v=hQT3b5Jgieo


Current track

Title

Artist

Background