Νίκος Οικονομόπουλος – Πολυπλατινένια απονομή για τους δίσκους «10» και «Ένα Μικρόφωνο Κι Εγώ»

Written by on 31/01/2018

Ο Νίκος Οικονομόπουλος, το «10 το καλό» – όπως θα μπορούσε να χαρακτηριστεί – της ελληνικής δισκογραφίας, γιόρτασε παρέα με φίλους και συνεργάτες χθες το βράδυ στο Balthazar,την επιτυχία των δύο τελευταίων κυκλοφοριών του από τη Minos EMI / Universal.

 
Η τελευταία δισκογραφική δουλειά του δημοφιλούς τραγουδιστή «10», με την οποία γιορτάζει τα 10 χρόνια του στη δισκογραφία, αλλά και τον 10ο κατά σειρά προσωπικό του δίσκο, σημείωσε διπλά πλατινένιες πωλήσεις σε διάστημα μικρότερο των δύο μηνών, ενώ πολυπλατινένιος έγινε και ο δίσκος «Ένα Μικρόφωνο Κι Εγώ».


Για την επιτυχία αυτή μίλησε η διευθύνουσα σύμβουλος της Minos EMI / Universal Μαργαρίτα Μάτσα, λέγοντας πως «Το 2017 ήταν αναμφισβήτητα η χρονιά του Νίκου Οικονομόπουλου», αναφερόμενη στην επιτυχία του τραγουδιστή, τόσο στις φυσικές όσο και στις ψηφιακές πωλήσεις, ενώ στη συνέχεια προχώρησε στην απονομή της τιμητικής πλακέτας στον καλλιτέχνη, αλλά και τους συνεργάτες του.


Παράλληλα, μια έκπληξη περίμενε τον Νίκο Οικονομόπουλο, αφού η δισκογραφική του εταιρία είχε ετοιμάσει δύο τούρτες , από το ζαχαροπλαστείο The bakers, οι οποίες σχημάτιζαν τον συμβολικό αριθμό «10», που είναι ο τίτλος της τελευταίας δισκογραφικής του δουλειάς από τη Minos EMIαλλά και τα 10 χρόνια που έκλεισε φέτος ο καλλιτέχνης στη δισκογραφία.

Με τη σειρά του, ο Νίκος Οικονομόπουλος ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη και τη στήριξη που του δείχνει όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και τους συντελεστές του τελευταίου του δίσκου «10» για την άψογη συνεργασία τους.

Με την παρουσία τους τον τίμησαν οι συνεργάτες του από τη δισκογραφική του εταιρία Minos EMI / Universal και ο κ. Μάκης Μάτσας, οι συντελεστές του δίσκου Χρήστος Δάντης, Ελένη Γιαννατσούλια, Ιορδάνης Παύλου, Νίκος Σαρρής, Βασίλης Γιαννόπουλος, αλλά και οι Ευαγγελία Αραβανή, Θοδωρής Μαραντίνης, Σίσσυ Χρηστίδου, Χάρης Σιανίδης, John Καγιούλης, Κώστας Κοκκινάκης, Σόφη Πασχάλη, Έλενα Γαλίφα, Γιώργος Πράσινος, Μαριλένα Παναγιωτοπούλου, Ρένος Ρώτας, Άννα Καμαρινού και ‘Αννα Ζηρδέλη.

 


Current track

Title

Artist

Background