ΝΙΚΟΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΤΟ «ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ» ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΑ 10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ VIEWS

Written by on 21/02/2019

Τη μεγάλη επιτυχία που γνωρίζει ο Νίκος Απέργης και την αγάπη του κόσμου για εκείνον, επιβεβαιώνει η πορεία του single «Κομμάτι Της Ζωής Μου», το οποίο ξεπέρασε τα 10 εκατομμύρια YouTube views και, παράλληλα, βρίσκεται σε υψηλές θέσεις του ραδιοφωνικού airplay.

Το «Κομμάτι Της Ζωής Μου», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, υπογράφουν ο ίδιος ο Νίκος Απέργης στη μουσική και ο Αλέξανδρος Ελευθεριάδης στους στίχους, ενώ συνοδεύεται από ένα ιδιαίτερο music video, που σκηνοθέτησε ο βραβευμένος Γιάννης Δημολίτσας και έχει ως στόχο να κεντρίσει το ενδιαφέρον όλων μας για τους ανθρώπους με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις.

Την ίδια ώρα, ο ταλαντούχος τραγουδιστής συνεχίζει τις sold out εμφανίσεις του ανά την Ελλάδα, ξεσηκώνοντας το κοινό με τον μοναδικό του τρόπο. Μάλιστα, οι εμφανίσεις του στο «Istioploikos» στον Πειραιά κάθε Σάββατο και στο «Block» στο Κολωνάκι κάθε Κυριακή αποτελούν hot προορισμούς διασκέδασης και προκαλούν το αδιαχώρητο! Παράλληλα, ο Νίκος Απέργης ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει σύντομα το νέο του τραγούδι.

Δείτε το music video του «Κομμάτι Της Ζωής Μου»: 
https://www.youtube.com/watch?v=TICiufr2IEU


Current track

Title

Artist

Background