Ο Ηλίας Βρεττός παρουσιάζει το νέο του album, με τίτλο «Σωστό Μου Λάθος» αποκλειστικά στον MaxFm 100,2

Written by on 09/11/2018

Ο Ηλίας Βρεττός παρουσιάζει το νέο του album, με τίτλο «Σωστό Μου Λάθος» και, για ακόμα μία φορά, θα μας παρασύρει με τις μοναδικές του ερμηνείες! Ακούστε πρώτοι τα τραγούδια του album σε ένα special artist weekend, αυτό το Σαββατοκύριακο, 10 και 11 Νοεμβρίου!

 Συντονίσου τη Κυριακή 12:00-14:00 στην εκπομπή Top5@Onair και στον MaxFm 100,2 


Το album, που θα κυκλοφορήσει από την Panik Platinum στις 12 Νοεμβρίου στα ψηφιακά καταστήματα και στις 19 Νοεμβρίου σε όλα τα φυσικά σημεία πώλησης, περιλαμβάνει 15 τραγούδια με την υπογραφή καταξιωμένων δημιουργών. Μεταξύ αυτών, τα ήδη γνωστά singles «Και Κάτι Ακόμη», «Μια Ιστορία», «Σου Απαγορεύω», «Κατάλαβέ Το» και «Ούτε Μέρα Μακριά Σου», καθώς και η μεγάλη επιτυχία «Φώναξέ Με» που ήταν no1 στο ραδιοφωνικό airplay για πέντε συνεχόμενες εβδομάδες, τόσο στο ελληνικό όσο και στο μικτό ρεπερτόριο και έχει ξεπεράσει τα 19 εκατομμύρια views στο YouTube.

Προπομπό του album αποτελεί το «Η Αγάπη Μπορεί», μία μελωδική κατάθεση ψυχής σε μουσική Γιάννη Φρασέρη και στίχους Αλέξανδρου Ελευθεριάδη, που κυκλοφόρησε στα τέλη Σεπτέμβρη μαζί με music video και ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή, ενώ βρίσκεται σταθερά στο top20 του ελληνικού airplay chart και μετρά πάνω από 1,2 εκατομμύρια YouTube views.

Πάντα δυναμικός και με τη γνωστή του θετική ενέργεια, ο Ηλίας, που συνεχίζει τις επιτυχημένες του εμφανίσεις στο «Tokyo Theater Athens» κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, μας φανερώνει «της αγάπης τα μεγάλα μυστικά» μέσα από 15 μοναδικά τραγούδια!

Τracklist

1. Ώρα Μοναξιάς
2. Τα Καλά Κορίτσια
3. Καταστρέφομαι
4. Η Αγάπη Μπορεί
5. Πιο Δυνατός Από Ποτέ
6. Φώναξέ Με
7. Ανόητα
8. Και Κάτι Ακόμη
9. Μια Ιστορία
10. Από Αγάπη Ας Πεθαίνω
11. Σου Απαγορεύω
12. Κατάλαβέ Το
13. Ούτε Μέρα Μακριά Σου
14. Μια Ιστορία (Love Version)
15. Φώναξέ Με Remix


Current track

Title

Artist

Background