«Ο Χρόνος» – Έρχεται το νέο βίντεο κλιπ της Πέγκυς Ζήνα

Written by on 28/09/2017

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της ολοκαίνουργιας επιτυχίας της Πέγκυς Ζήνα για το τραγούδι “Ο Χρόνος”, σε μουσική του Κυριάκου Παπαδόπουλου και σε στίχους της Βίκυς Γεροθόδωρου.

Πρωταγωνιστές στο βίντεο κλιπ είναι ένα ζευγάρι το οποίο παρακολουθούμε σε διάφορες φάσεις της ζωής του, ενώ η Πέγκυ Ζήνα αναλαμβάνει το ρόλο του “αφηγητή” στην ιστορία τους.


Αν ο χρόνος μπορούσε, αν μπορούσα κι εγώ
Μια υπέρβαση μόνο, θα σε είχα εδώ
Αν ο χρόνος μετρούσε πάλι αντίστροφα και
Το δικό μας “για πάντα” δε γινόταν “ποτέ”
Όμως ο χρόνος κυλάει
Μόνο μπροστά
Κι αν η καρδιά μου σπάει
Δε σ’ αφορά
Όμως ο χρόνος κυλάει
Μόνο μπροστά
Να’ ναι καλός μαζί σου
Να’ σαι καλά

Πώς συμπεριφέρεται “Ο Χρόνος” στη ζωή του ζευγαριού; Ποιο θα είναι το μέλλον τους, και ποια η κατάληξή τους;Την απάντηση θα δώσει η ίδια η Πέγκυ Ζήνα μέσα από το άκρως συγκινητικό βίντεο κλιπ του νέου της τραγουδιού, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει τις επόμενες μέρες.

Τη σκηνοθεσία του βίντεο κλιπ ανέλαβε ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος, με τον οποίο η Πέγκυ Ζήνα συνεργάστηκε και στο προηγούμενο βίντεο κλιπ της “Μου Λείπεις”, σπάζοντας το φράγμα των 15.000.000 προβολών στο YouTube.

Το νέο single της Πέγκυς Ζήνα “Ο Χρόνος” που κυκλοφορεί εδώ και λίγες μέρες  βρίσκεται ήδη στο Top10 των μεταδόσεων πανελλαδικά, ενώ έχει ξεπεράσει τις 500.000 προβολές στο YouTube σε μόλις 15 μέρες.


Current track

Title

Artist

Background