Πλατινένιος ο Ηλίας Βρεττός: Η λαμπερή απονομή!

Written by on 27/11/2019


O CEO της Panik Entertainment Group, Γιώργος Αρσενάκος, με τον Ηλία Βρεττό

Σε μία μοναδική βραδιά, ο Ηλίας Βρεττός παρέλαβε την πλατινένια διάκριση για τις πωλήσεις του album του «Σωστό Μου Λάθος», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum!

Ο αγαπητός τραγουδιστής γιόρτασε τη νέα του μεγάλη επιτυχία έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του, συνεργάτες, φίλους, τη δισκογραφική του οικογένεια και θαυμαστές, το βράδυ της Δευτέρας, στο κατάμεστο «Nalu».

Την απονομή του πλατινένιου δίσκου έκανε ο CEO της Panik Entertainment Group, Γιώργος Αρσενάκος.

Χαμογελαστός και συγκινημένος, ο Ηλίας Βρεττός ευχαρίστησε τον Γιώργο Αρσενάκο για τη συνεργασία και τη στήριξη, καθώς και ονομαστικά όλο το team της Panik, τους συντελεστές του δίσκου και το κοινό, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε στους γονείς και τον αδερφό του.

Η απονομή ολοκληρώθηκε με ένα special live, στο οποίο ο Ηλίας Βρεττός ερμήνευσε τις δέκα μεγαλύτερες επιτυχίες του πλατινένιου album «Σωστό Μου Λάθος». Το album περιλαμβάνει 15 μοναδικά τραγούδια, επιτυχημένων δημιουργών, που αγαπήθηκαν από το κοινό και έγιναν μεγάλες επιτυχίες. Επί σειρά εβδομάδων ήταν στις πρώτες θέσεις των ψηφιακών charts και του chart με τις φυσικές πωλήσεις δίσκων, ενώ τα τραγούδια του βρέθηκαν στις υψηλότερες θέσεις του airplay chart και «σαρώνουν» στο YouTube με εκατομμύρια προβολές.

Αυτή την περίοδο, ο Ηλίας Βρεττός συνεχίζει τις live εμφανίσεις του κάθε Δευτέρα στο «Nalu»και κάθε Πέμπτη στο «Block» στο Κολωνάκι, που είναι κάθε εβδομάδα sold out. Από τα μέσα Δεκεμβρίου θα βρίσκεται στο «Barbarella» της Θεσσαλονίκης.


Current track

Title

Artist

Background