Πρεμιέρα για το ολοκαίνουργιο «Φταίει» του STAN Αντιπαριώτη στο YouTube!

Written by on 13/02/2020


«Φταίει» που αγαπά τόσο τη μουσική; Η’«Φταίει» που συνθέτει και ερμηνεύει τραγούδια που o κόσμος αγαπά και κάνει επιτυχίες;  Ο STAN Αντιπαριώτης παρουσιάζει ακόμη μία από αυτές, κι επίσημα στο YouΤube. Την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου, το ολοκαίνουργιο music video για το νέο του single με τίτλο «Φταίει» έκανε πρεμιέρα στο Οfficial Υoutube Channel του!

Ήρθε λοιπόν η ώρα να δούμε τι «Φταίει» για τον STAN Aντιπαριώτη, που μαζί με τον Στέλιο Λεγάκη υπογράφουν μουσικά και στιχουργικά αυτή τη δουλειά. Το «Φταίει» κυκλοφορεί ήδη στο Spotify και σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα, αλλά και σε όλα τα ραδιόφωνα σε Ελλάδα και Κύπρο!

«Φταίει, τι μου φταίει και θέλω ακόμα να σε δω…»

Ο Πάνος Γιαννακόπουλος και ο Μάνος Δεδεβέσης σκηνοθέτησαν και οπτικοποιήσαν το music video. Το κορίτσι του «Greece’s Next Top Model» με την ξεχωριστή ομορφιά, Μαριάννα Παινέση, πλαισιώνει τον STAN Αντιπαριώτη στα γυρίσματα του video, που έγιναν σε Ελλάδα και Βουλγαρία.

Το «Φταίει» κυκλοφορεί από την Panik Records και την Icon Music Records.

Μετά τις τελευταίες επιτυχίες του STAN Αντιπαριώτη, «Δε Με Ξέρεις» και «Ξημερώνει», με τις εκατομμύρια προβολές στο YouTube και τις υψηλές θέσεις που κατέκτησαν στα ραδιοφωνικά charts, είναι βέβαιο πως και το «Φταίει» θα κερδίσει μια θέση… στην καρδιά σας!

Δείτε το music video:
https://www.youtube.com/watch?v=8cNdFb2H4iw&mc


Current track

Title

Artist

Background