ΠΥΞ ΛΑΞ “Το Άσπρο Μου Πουκάμισο” Έρχεται… αποκλειστικά!!!

Written by on 18/05/2018

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε

Λίγο πριν τη μεγάλη συναυλία για τα 30 χρόνια από την ίδρυση του Νο1 ροκ ελληνικού συγκροτήματος όλων των εποχών στο ΟΑΚΑ, ο Μπάμπης Στόκας και ο Φίλιππος Πλιάτσικας προσφέρουν ένα μουσικό δείγμα από τον επερχόμενο δίσκο τους που αποτελεί τη συνέχεια μετά από 16 χρόνια δισκογραφικής ανάπαυλας!

Με πωλήσεις εκατομμυρίων δίσκωνsold out εμφανίσεων και το μεγαλύτερο tour στην ιστορία της χώρας, οι Πυξ Λαξ καταλαμβάνουν τις πρώτες θέσεις στα πιο δημοφιλή ροκ συγκροτήματα της Ελλάδας και της Κύπρου. Στη συλλογή των επιτυχιών τους έρχονται να προστεθούν τα ολοκαίνουργια τραγούδια «Τα Καταφέραμε» και «Ένα γράμμα μόνο», ενώ επανασυστήνεται ο πρώτος προπομπός της νέας δουλειάς «Απ’ Την Αρχή» .

Σε στίχους και μουσική Μπάμπη Στόκα  το νέο single “Το Άσπρο Μου Πουκάμισο”, που έρχεται από την Panik Oxygen, συνεχίζει τη μουσική ιστορία δεκάδων επιτυχιών του θρυλικού γκρουπ. Εξελίσσοντας το ηχόχρωμα που τους καθιέρωσε, οι Πυξ Λαξ, πατάνε το play στο μουσικό ταξίδι τους για να θυμίσουν σε παλιούς και νέους πως είναι να χάνεσαι μέσα στην ακρόαση ενός ολοκληρωμένου δίσκου.

Άκουσε το teaser εδώ:
https://www.youtube.com/watch?v=ps2gg01OwE8&feature=youtu.be

Συντονίσου στον Max Fm 100.2 και άκουσε το αποκλειστικά από 21/5 


Current track

Title

Artist

Background