ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΙΣΑΡΗΣ /ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ / AKTI MUSIC

Written by on 16/06/2022

Σπύρος Καίσαρης – Πολλά Μπορούν Να Συμβούν
Το πιο αισιόδοξο κομμάτι του φετινού καλοκαιριού είναι εδώ!


O ανερχόμενος τραγουδιστής της Akti Music (και σταρ του Tik Tok) παρουσιάζει το δεύτερο single του, Πολλά Μπορούν Να Συμβούν, μέσα από ένα άκρως καλοκαιρινό και… πολλά υποσχόμενο video clip, σε σκηνοθεσία Άλεξ Κωνσταντινίδη!

Ο Σπύρος Καίσαρης μας συστήθηκε τον Φεβρουάριο του 2022, μέσα από το Χίλια Δάκρυα, μία ερωτική μπαλάντα γεμάτη πάθος και συναίσθημα, που αγκάλιασαν περισσότεροι από 120 ραδιοφωνικοί σταθμοί πανελλαδικά, χαρίζοντάς μια θέση ανάμεσα στις πρώτες 50 του airplay. Αφού με τη φωνή του και τη θετική του ενέργεια γοήτευσε και τον κόσμο του Tik Tok (αυτή τη στιγμή μετρά πάνω από 40 χιλιάδες followers και πάνω από 600 χιλιάδες likes), ο 23χρονος τραγουδιστής & μουσικός επιστρέφει με το δεύτερο τραγούδι του, ένα εθιστικό, ανεβαστικό pop κομμάτι αυτή τη φορά, με τίτλο Πολλά Μπορούν Να Συμβούν.

Φέτος, επιτέλους, ήρθε η ώρα να απολαύσουμε το καλοκαίρι ξανά, να αλλάξουμε κεφάλαιο, να αφήσουμε πίσω «όλα αυτά που μας κρατούν» και να χαρούμε τον έρωτα και τη ζωή! Φέτος το καλοκαίρι Πολλά Μπορούν Να Συμβούν, κι αυτό ακριβώς μεταδίδει και το feelgood video clip που σκηνοθέτησε για το τραγούδι ο Άλεξ Κωνσταντινίδης στην ηλιόλουστη παραλία των Λεγραινών.

To Πολλά Μπορούν Να Συμβούν (στίχοι-μουσική: Σπύρος Καίσαρης, παραγωγή: Γιώργος Κυβέλλος, Chris Soumka) κυκλοφορεί σήμερα 24 Ιουνίου 2022 από την Akti Music.

Ακούστε το πρώτοι στον Max 100,2 απο τη Κυριακή 19 Ιουνίου. 


Current track

Title

Artist

Background