Τάμτα – Συγκινεί με το νέο της music video «Άλλο Τι Λέω»

Written by on 13/03/2024

Η πρωτοπόρος της ποπ σκηνής Τάμτα, μετά την επιτυχία των πολυσυζητημένων music video της «Identity Crisis» & «Αυταπάτη (High In The After Party), παρουσιάζει ένα βίντεο κλιπ διαφορετικό από όλα όσα μας έχει συνηθίσει.


Πρόκειται για το music video του τραγουδιού «Άλλο Τι Λέω», ένα κομμάτι «έκπληξη» σε στίχους του Γεράσιμου Ευαγγελάτου και μουσική του Teo Pouzbouris, μια σπουδαία και ταυτόχρονα συγκινητική στιγμή στην 20χρονη πορεία της Τάμτα. Ένα κομμάτι σχεδόν αυτοβιογραφικό, που προτρέπει τον καθένα από εμάς να παρουσιάσει τον πραγματικό του εαυτό, ένα τραγούδι που υπόσχεται να εμπνεύσει και να συγκινήσει όποιον έχει ανάγκη να εκφραστεί και να δείξει όλες τις πτυχές του εαυτού του.

Το συγκινητικό, εσωστρεφές και με anime αναφορές βίντεο κλιπ επιμελήθηκε σκηνοθετικά ο Petros Aronis, ενώ το τραγούδι παρουσιάζεται live μέσα στο οπτικοακουστικό show της Τάμτα στο underground queer club SMUT – μια σειρά εμφανίσεων που έχουν προκαλέσει αίσθηση στην Αθηναϊκή νύχτα. Η επόμενη εμφάνιση της Τάμτα στο SMUT έχει οριστεί για την Παρασκευή 15 Μαρτίου, με περιορισμένο αριθμό διαθέσιμων εισιτηρίων.

Κλείσε τη θέση σου στο παρακάτω link:

https://ra.co/events/1877224   

Το «Άλλο Τι Λέω» συμπεριλαμβάνεται στο album Identity Crisis που κυκλοφορεί από την Minos EMIa Universal Music Company.

Δείτε το music video του «Άλλο Τι Λέω» στο YouTube:


Current track

Title

Artist

Background