Ο Max 100,2 | Regional Radio Station Of The Year | Κορυφαίο Περιφερειακό Ραδιόφωνο της Ελλάδος!

Written by on 11/11/2021


Στις 8 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε, στο Radisson Blu Park, η τελετή απονομής των Regional Media Awards 2021, των βραβείων για τα πιο καινοτόμα Περιφερειακά και Τοπικά Μέσα που διοργάνωσε η BOUSSIAS.

 

Το υψηλό επίπεδο των συμμετοχών αναδεικνύει ολόκληρη την Περιφέρεια τη μεγάλη νικήτρια των βραβείων! Τις υποψηφιότητες αξιολόγησε Κριτική Επιτροπή αποτελούμενη από 23 καταξιωμένα στελέχη, υπό την προεδρία της Δημοσιογράφου και Πρόεδρου της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων, Σάγιας Τσαουσίδου.

Το Βραβείο για το κορυφαίο περιφερειακό ραδιόφωνο της Ελλάδος απέσπασε ο MAX 100,2 .
Με 5 υποψηφιότητες και 5 βραβεία, 2 χρυσά 2 ασημένια και 1 χάλκινο.
Αναλυτικά βραβευτήκαμε για το περιεχόμενο μας στο σύνολο του (Gold), το site μας maxfm.gr, το Application ΜΑΧ 100,2 Greece (Gold) για την διαφήμιση, την παραγωγή spot , τις αναφορές (Silver)και τέλος για τα social media μας (Bronze).

Στην Τελετή Απονομής παρευρέθηκε και ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό, αναγνωρίζοντας τόσο τη συμβολή του θεσμού των Regional Media Awards, όσο και τα προβλήματα, προκλήσεις και αιτήματα, θεσμικά και οικονομικά, των Περιφερειακών Μέσων.

Από όλη την ομάδα του Max 100,2, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μας,  στους ανθρώπους που μας στηρίζουν όλα αυτά τα χρονιά, αλλά και σε όλους τους ακροατές μας, που εδώ και 26 χρόνια μας έχουν την πρώτη τους επιλογή.

Δείτε το βίντεο από την Τελετή Απονομής:
https://www.youtube.com/watch?v=Iv-iuOqnkX0

https://www.youtube.com/watch?v=4TUActWxHTw

Press:





Current track

Title

Artist

Background