20 χρόνια Ελεάνα Βραχάλη – «Παιδί Δικό Σου» Νέο Αlbum Το α’ μέρος της εμβληματικής συλλογής κυκλοφορεί!

Written by on 23/06/2023

Η Ελεάνα Βραχάλη και η Panik Records παρουσιάζουν το α΄ μέρος από την εμβληματική συλλογή «Παιδί Δικό Σου», με την οποία η σπουδαία στιχουργός γιορτάζει τα 20 χρόνια της δημιουργικής παρουσίας της στη δισκογραφία, στη διάρκεια των οποίων μας έχει χαρίσει δεκάδες τραγούδια που έχουν αφήσει εποχή.

«20 χρόνια… Σα νερό. Σαν παιδί το κάθε τραγούδι, που μεγάλωσε κι είναι δικό σου και δεν είναι. Ένα παιδί που όταν αγαπιέται, ξαναγεννιέται. Κάθε τραγούδι, ένα κομμάτι της ψυχής μου. Δηλαδή εγώ… “Παιδί Δικό Σου”…», αναφέρει η ίδια η Ελεάνα Βραχάλη για το album.

Με το δημιουργικό πνεύμα της και την εξαιρετική πένα της, η Ελεάνα Βραχάλη έχει καταφέρει να εκφράσει κάθε συναίσθημα, γράφοντας τραγούδια που αγαπήθηκαν πολύ, έγιναν μεγάλες επιτυχίες και παραμένουν διαχρονικά, αφήνοντας το μουσικό τους αποτύπωμα.

Στο «Παιδί Δικό Σου» σπουδαίοι καλλιτέχνες απ’ όλο το φάσμα της ελληνικής μουσικής ερμηνεύουν μερικά από τα θρυλικά τραγούδια που έχει γράψει όλα αυτά τα χρόνια η Ελεάνα Βραχάλη. Τους προηγούμενους μήνες, κομμάτια από album αποκαλύφθηκαν σταδιακά γνωρίζοντας εκ νέου την αγάπη του κόσμου και ξεχωρίζοντας στο ραδιοφωνικό airplay, τα digital streams και το YouTube όπου βρέθηκαν στις πρώτες θέσεις των trends και μετρούν εκατομμύρια views.

Το α’ μέρος του «Παιδί Δικό Σου» περιλαμβάνει τα εξής τραγούδια (με τη σειρά που κυκλοφόρησαν): «Ο Βυθός Σου» – Δήμητρα Γαλάνη«Ανατροπή» – Πέγκυ Ζήνα, «Θάλασσα» – Γιώτα Νέγκα«Κλειδαριές» – Ελευθερία Αρβανιτάκη«Αυτά Που Θα ‘Λεγα Σε Σένα» – Γλυκερία, «Πάρτα Όλα Δικά Σου» – Γιώργος Μαζωνάκης, «Εγώ Για Δύο» – Χρήστος Μάστορας«Να Είσαι Εκεί» – Μελίνα Ασλανίδου«Καπνός» – Μπάμπης Στόκας και «Αν Είναι Έτσι Η Αγάπη» – Άγγελος Τσίγας και Κατερίνα Παράσχου. Επίσης, περιλαμβάνονται ακόμα τρία -ακυκλοφόρητα μέχρι σήμερα- τραγούδια, τα «Εκδρομή» με ερμηνεύτρια την Ελένη Τσαλιγοπούλου«Τρέξε» με ερμηνευτή τον Αναστάσιο Ράμμο και «Αν Μου Τηλεφωνούσες» με ερμηνεύτρια την Μαρίζα Ρίζου, τα οποία αποκαλύπτονται ταυτόχρονα και στο YouTube με music videos.

Σύντομα θα αρχίσει να «ξεδιπλώνεται» και το β΄ μέρος της εμβληματικής συλλογής, συνεχίζοντας το συναρπαστικό ταξίδι στον πλούσιο στιχουργικό κόσμο της Ελεάνας Βραχάλη.


Current track

Title

Artist

Background