Maximum Διαγωνισμός μόνο από τον Maxfm 100.2 με δώρα άνω 1000 ευρώ έληξε στις 18/10/17

Written by on 19/09/2017

Maximum Διαγωνισμός!!! Ποιος δεν θα ήθελε να ζήσει μια τόσο μεγάλη και μοναδική εμπειρία. Ένας υπέρ τυχερός μαζί με ένα άτομο της επιλογής του, θα κερδίσει όλα τα παρακάτω δώρα.

Α. Δωρεάν εισιτήρια με την Ανεκ από Αθήνα – Χάνια με επιστροφή για 2 άτομα και καμπίνα. Αναχώρηση από Πειραιά Σαββάτο 21/10 και ώρα 21:00 και επιστροφή 24/10 από Χάνια 24/10 και ώρα 21:00
Β. Ενοικίαση αυτοκίνητου από την Γελασάκης Πλατεία Σούδας 34 – Χανιά. Για την δωρεάν ενοικίαση του αυτοκίνητου απαραίτητη προϋπόθεση να ισχύουν οι όροι ενοικίασης https://www.rentacar-chania.gr/el/car-hire-terms/
Γ. Διαμονή στην Βίλα Ιάσονας στην περιοχή Κουρνάς και τις ημερομηνίες 22-23-24 Οκτωβρίου 2017 http://www.villaiasonas.gr/el/
Δ. Ένα mls Tablet bright iq 9012
E. Δυο δωρεάν συμμέτοχες στο survivorgame.gr που θα διεξαχθεί στα Χανιά 21-24/10 στο Aptera beach resort

Η διαδικασία απλή όλα τα βήματα είναι υποχρεωτικά για να ισχύει η συμμέτοχη σας.
Πατήστε εδώ:

<<Closed>> Maximum Διαγωνισμός μόνο από τον MAX FM XANIA 100,2 !!! Ποιος δεν θα ήθελε να ζήσει μια τόσο μεγάλη και μοναδ…

Geplaatst door MAX FM XANIA 100,2 op dinsdag 19 september 2017

1. Κάντε like στην σελίδα μας https://www.facebook.com/maxfm.chania/
2. Κάντε like και share σε αυτό το post.
3. Και κάντε tag σε σχόλιο το άτομο που θέλετε να ζήσετε την εμπειρία αυτή καθώς και από ποια περιοχή μας ακούτε ζωντανά μέσο του www.maxfm.gr

Προαιρετικά βήματα:
Κάντε like και στηρίξτε τους χορηγούς μας:
https://www.facebook.com/aneklines/
https://www.facebook.com/rentacarchania.gr
https://www.facebook.com/MLSMakingLifeSimple/
https://www.facebook.com/Villa-Iasonas-822153924540984/
https://www.facebook.com/survivorgamechania/

Όροι Συμμετοχής

 1. A. Αντικείμενο του Διαγωνισμού:

Ο Ραδιοφωνικός σταθμός Maxfm 100.2, που εδρεύει στα Χανιά, στην οδό Κισσάμου 169 (στο εξής  «Διοργανώτρια»), επιθυμεί να προβεί σε προωθητική ενέργεια μέσω διαγωνισμού   που θα διεξαχθεί στο «Facebook» και συγκεκριμένα στη σελίδα στο Facebook με τίτλο «MaxFm Χανιά 100,2», η οποία βρίσκεται στη διεύθυνση www.facebook.com/maxfm.chania (εφεξής «Ιστότοπος).

 1. B. Δικαίωμα Συμμετοχής (εφεξής ο συμμετέχων θα αναφέρεται ως «Συμμετέχων» ή «Χρήστης»):
 2. Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όσοι είναι άνω των 18 ετών και διαμένουν στην Ελλάδα.
 3. Απαραίτητη προϋπόθεση για κάθε συμμετέχοντα στο Διαγωνισμό είναι να διαθέτει ενεργό προσωπικό λογαριασμό στο Facebook, ο οποίος είναι σύμφωνος με όλους τους όρους χρήσης του Facebook και η λειτουργία του δεν έχει ανασταλεί για οποιονδήποτε λόγο.

Γ. Διάρκεια του διαγωνισμού:

 1. Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές από την ημερομηνία έναρξης του Διαγωνισμού, ημέρα Τρίτη 19/09/2017 και ώρα 14:00μ.μ. έως και την ημερομηνία λήξης αυτού, ημέρα Τετάρτη 18/10/2017και ώρα 11:00π.μ (τοπική ώρα Ελλάδος). Μετά τη Λήξη του Διαγωνισμού ουδεμία συμμετοχή σε αυτόν γίνεται δεκτή.2. Μετά τη λήξη του Διαγωνισμού και συγκεκριμένα τη Τετάρτη 18/10/2017 και ώρα 19:00μ.μ θα διεξαχθεί κλήρωση για την απονομή των δώρων μέσω το random.org.
 2. Η Διοργανώτρια μπορεί κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια να αναβάλει ή να μεταθέσει την ώρα ή/και ημέρα διεξαγωγής του Διαγωνισμού ή/και της κλήρωσης.

Δ. Τρόπος Συμμετοχής:

 1. Για να δηλώσουν συμμετοχή στο Διαγωνισμό οι χρήστες θα πρέπει να επισκεφθούν μέσω του λογαριασμού τους στο Facebook τον Ιστότοπο της Διοργανώτριας και στη συνέχεια να μεταβούν στη σχετική δημοσίευση (στο εξής «Facebook Post») που θα βρίσκεται στο χρονολόγιο («timeline») του Ιστοτόπου για τις ανάγκες διεξαγωγής του Διαγωνισμού. Εκεί οι χρήστες καλούνται να κανουν like & share του Facebook Post καθώς και να αφήσουν σχόλιο («comment»), κάτω από το Facebook Ρost , κάνοντας επισύναψη τουλάχιστον έναν φίλο τους.
 2. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό και στην κλήρωση ενεργοποιείται μόνο στην περίπτωση που έχουν ολοκληρωθεί σωστά όλα τα απαραίτητα βήματα συμφωνά με το Δ1.
 3. Η Διοργανώτρια έχει δικαίωμα κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια να μην αναρτήσει («upload») ή/και να αφαιρέσει εκ των υστέρων οποιαδήποτε συμμετοχή με παράνομο ή προσβλητικό με οποιονδήποτε τρόπο περιεχόμενο.
 4. Κάθε Συμμετέχων μπορεί να συμμετάσχει μία φορά με τα ίδια στοιχεία Facebook προφίλ (Facebook ID) κατά τη διάρκεια του Διαγωνισμού. Περισσότερες συμμετοχές με το ίδιο Facebook ID θα μετρήσουν σαν μία συμμετοχή στον Διαγωνισμό.

Ε. Δώρα:

 1. Τα δώρα που κληρώνονται στο Διαγωνισμό (περαιτέρω τα «Δώρα» και έκαστο εξ’ αυτών το «Δώρο») θα ορίζονται στο σχετικό Facebook Post.
  Α. Δωρεάν εισιτήρια με την Ανεκ από Αθήνα – Χάνια με επιστροφή για 2 άτομα και καμπίνα. Αναχώρηση από Πειραιά Σαββάτο 21/10 και ώρα 21:00 και επιστροφή 24/10 από Χάνια 24/10 και ώρα 21:00
  Β. Ενοικίαση αυτοκίνητου από την Γελασάκης Πλατεία Σούδας 34 – Χανιά. Για την δωρεάν ενοικίαση του αυτοκίνητου απαραίτητη προϋπόθεση να ισχύουν οι όροι ενοικίασης https://www.rentacar-chania.gr/el/car-hire-terms/
  Γ. Διαμονή στην Βίλα Ιάσονας στην περιοχή Κουρνάς και τις ημερομηνίες 22-23-24 Οκτωβρίου 2017 http://www.villaiasonas.gr/el/
  Δ. Ένα mls Tablet bright iq 9012
  E. Δυο δωρεάν συμμέτοχες στο survivorgame.gr που θα διεξαχθεί στα Χανιά 21-24/10 στο Aptera beach resort
 2. Τα δώρα είναι απολύτως προσωπικά, δε μεταβιβάζονται, δεν εξαργυρώνονται και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή άλλα δώρα. Σε περίπτωση που ο νικητής είναι από τα Χανιά τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια και την ενοικίαση του αμαξιού μπορεί να τα εξαργυρώσει με ανοικτές ημερομηνίες εντός εξαμήνου από την λήξη του διαγωνισμού.3. Ο νικητής έχει την υποχρέωση να επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις του σταθμού και να δώσει ραδιοφωνική συνέντευξη με την ολοκλήρωση της εμπειρίας του.

. ΣΤ. Ηλεκτρονική Κλήρωση – Τρόπος Ανάδειξης Νικητών Διαγωνισμού:

 1. Κάθε συμμετοχή στο διαγωνισμό καταχωρείται αμέσως σε λίστα αποκτώντας αυτοδίκαια και άνευ ετέρου αύξοντα αριθμό, με τον οποίο θα συμμετέχει στην κλήρωση.
 2. Από την κλήρωση θα αναδεχθεί 1 υπερτυχερός και 3 αναπληρωματικοί νικητές. Σε περίπτωση που δεν εμφανιστεί ο νικητής αυτόματα εντός 1 ημερολογιακών ημερών (από την ημερομηνία κλήρωσης), θα ορίζεται νικητής ο επιλαχών, ο οποίος είναι ο αμέσως επόμενος στη λίστα με τον αύξοντα αριθμό. Η κλήρωση θα γίνει ηλεκτρονικά στα γραφεία της Διοργανώτριας.
 3. Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στον Ιστότοπο στο Facebook. www.facebook.com/maxfm.gr και στο σίτε www.maxfm.gr
 4. Ο νικητής θα ενημερωθεί με γραπτό σχόλιο κάτω από την συμμετοχή τους (Reply) στο Διαγωνισμό από τους διαχειριστές του Ιστοτόπου στο Facebook («administrators») και θα του ζητηθεί να αποστείλει τα στοιχεία επικοινωνίας τους εντός 1 ημέρας σε προσωπικό μήνυμα (inbox) της σελίδας της Διοργανώτριας .

Ζ. Εμπορικά Σήματα – Πνευματική Ιδιοκτησία:

 1. Οι Συμμετέχοντες δεν έχουν ούτε αποκτούν κανένα απολύτως δικαίωμα πάνω στα σήματα, ονόματα, ενδείξεις, εμβλήματα και λοιπά διακριτικά της Διοργανώτριας. Απαγορεύεται οποιαδήποτε τροποποίηση, δημοσίευση, μετάδοση, μεταβίβαση, αναπαραγωγή, διανομή, παρουσίαση, σύνδεση, φόρτωση (download) ή με άλλον τρόπο εκμετάλλευση, εν όλω ή εν μέρει, του περιεχομένου του Διαγωνισμού με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς, χωρίς την προηγούμενη έγγραφη άδεια της Διοργανώτριας.
 2. Περαιτέρω, η Διοργανώτρια δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων των συμμετεχόντων στον Διαγωνισμό, στους οποίους (συμμετέχοντες) απαγορεύεται να αναρτούν ή να δημοσιοποιούν με οποιονδήποτε τρόπο μέσω της ιστοσελίδας της Διοργανώτριας οποιουδήποτε έργου τρίτου ή έργου που παραβιάζει δικαιώματα τρίτου.

Η. Λοιποί Όροι:

 1. 1. Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί, ανακαλεί, παρατείνει ή μειώνει τη διάρκεια της παρούσας ενέργειας, χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση, κατά την κρίση της καθώς και να μεταβάλει τους όρους και τις ημερομηνίες συμμετοχής ή/και να ματαιώνει την προωθητική ενέργεια στον Ιστότοπο στο Facebook. Σε περίπτωση ανάκλησης, ματαίωσης, διακοπής, παράτασης, χρονικής μετάθεσης κ.λ.π. του Διαγωνισμού, η Διοργανώτρια δε φέρει καμία ευθύνη ή υποχρέωση έναντι των χρηστών.
 2. Η Διοργανώτρια μπορεί κατά τη διακριτική της ευχέρεια να ακυρώνει συμμετοχές, μεταξύ άλλων σε περίπτωση που οι αναρτήσεις/σχόλιά τους προσβάλλουν δικαιώματα της Διοργανώτριας, ή και τρίτων ή παραβιάζουν το νόμο ή τους ορούς συμμετοχής. Σε κάθε περίπτωση , διαγράφεται απευθείας το εν λόγω σχόλιο από το Wall.
 3. Η συμμετοχή στην παρούσα Ενέργεια προϋποθέτει πρόσβαση των ενδιαφερομένων στο διαδίκτυο με δικά τους τεχνικά μέσα. Η Διοργανώτρια δεν αναλαμβάνει καμία υποχρέωση αναφορικά με την εξασφάλιση, την υποβοήθηση της πρόσβασης σε χώρους διαδικτύου ή την παροχή διευκολύνσεων σε κάθε ενδιαφερόμενο. Η πρόσβαση στον Iστότοπο στο Facebook επιτρέπεται μόνο υπό τους όρους λειτουργίας του οικείου διακομιστή (server) και τις τεχνικές και λοιπές προϋποθέσεις και προδιαγραφές του Διαγωνισμού. Περαιτέρω, η Διοργανώτρια δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε επιβάρυνση των Συμμετεχόντων-Χρηστών εκ των άνω αιτιών.
 4. Η Διοργανώτρια δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε βλάβη προκύψει στο Facebook και στον Ιστότοπο, η οποία ενδεχομένως έχει ως αποτέλεσμα την προσωρινή ή μόνιμη διακοπή της προωθητικής ενέργειας ή ακύρωσης κάποιων συμμετοχών λόγω μη καταχώρησης της ανάρτησής τους.
 5. Οι Συμμετέχοντες στην προωθητική ενέργεια παρέχουν τη συγκατάθεσή τους και εξουσιοδότηση στη Διοργανώτρια για την προβολή του διαγωνισμού ή/και των αποτελεσμάτων του μέσω ραδιοφώνου, τηλεόρασης καθώς και μέσω του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου ή και του Internet. Έτσι, στο πλαίσιο της προβολής, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και να δημοσιευθεί για διαφημιστικούς σκοπούς ο κατάλογος των νικητών, φωτογραφίες, φιλμ και βίντεο, καθώς και τα σχόλια που έχουν καταχωρήσει οι Συμμετέχοντες, και ενδεχομένως να χρησιμοποιηθεί οποιοδήποτε ειδησεογραφικό στοιχείο σχετικό με την παρούσα προωθητική ενέργεια για διαφημιστικούς σκοπούς, η δε συμμετοχή στην παρούσα προωθητική ενέργεια παρέχει αυτομάτως και την προς τούτο συναίνεση και εκχώρηση των αναγκαίων πνευματικών δικαιωμάτων ατελώς, για όλα τα μέσα στην Ελλάδα ή το εξωτερικό.
 6. Η ευθύνη της Διοργανώτριας περιορίζεται αποκλειστικά και μόνο στη διάθεση των προγραμματισμένων Δώρων. Η Διοργανώτρια δεν ευθύνεται έναντι των Συμμετεχόντων στον Διαγωνισμό ή οποιουδήποτε τρίτου για οποιονδήποτε λόγο συμπεριλαμβανομένης της αμελείας, τυχερών και ανωτέρας βίας.
 7. Μετά την εκπνοή της διάρκειας του διαγωνισμού και της διανομής των Δώρων κατά τα προαναφερόμενα, κάθε υποχρέωση της Διοργανώτριας και των ανωτέρω εταιρειών παύει να υφίσταται.Νικήτρια του Διαγωνισμού σαν δεύτερη επιλαχόντα είναι η   Αννα Τσαγκαρακη
  καθώς η πρώτη νικήτρια Παγώνα Κόλλια δεν μπορούσε να ταξιδέψει τις συγκεκριμένες ημερομηνίες.

  Δείτε εδώ το βίντεο του Διαγωνισμού:


Current track

Title

Artist

Background