ΘΕΜΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ

Ο Θέμης Γεωργαντάς γεννήθηκε στην Αθήνα όπου και μεγάλωσε. Τελειώνοντας το σχολείο σπούδασε στη Γερμανική Φιλοσοφία Αθηνών ενώ έπειτα σπούδασε δημοσιογραφία στο Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας. Μετά το τέλος των σπουδών του ξεκίνησε να εργάζεται ως δημοσιογράφος σε διάφορα περιοδικά ενώ υπήρξε Διευθυντής Σύνταξης σε μουσικό περιοδικό.

Τον Ιούνιο του 1996, μετά την έναρξη λειτουργίας του τηλεοπτικού μουσικού σταθμού MAD TV, εντάχθηκε στο δυναμικό του καναλιού. Από το 2004 μέχρι σήμερα παρουσιάζει κάθε καλοκαίρι σε ετήσια βάση τα μουσικά βραβεία Mad Video Music Awards ενώ από το 2006 μέχρι σήμερα έχει αναλάβει και το φεστιβάλ Ημέρα Θετικής Ενέργειας.

Έχει υπάρξει συμπαρουσιαστής της Ναταλίας Γερμανού, παρουσιαστής των παρασκηνίων του talent show The Voice of Greece, συμπαρουσιαστής της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής Το Πρωινό στον ANT1 και από το 2018 μέχρι το 2021 παρουσίαζε το late night talk show After Dark.

Από το 2021 παρουσιάζει και στον Max 100,2 το απόλυτο chart show με τις 40 πιο καυτές επιτυχίες σε ένα 2ωρο που μας καθηλώνει!
Κάθε Κυριακή 15:00-17:00


Current track

Title

Artist

Background