Το stage name μου είναι Piko.

Γεννήθηκα στην Αθήνα και η μουσική ήταν κάτι που έμαθα να ασχολούμαι από μικρός. Από τα 5 μου ξεκίνησαν οι πρώτες μου σπουδές στο πιάνο μέχρι που τελικά αποφοίτησα από το Ελληνικό Ωδείο ως διπλωματούχος πιανίστας και πτυχιούχος θεωρητικών σε ηλικία 15 ετών. Σπουδάζοντας πληροφορική στην Αγγλία κάποιο άλλο μικρόβιο μου εμφυτεύθηκε.

Το μικρόβιο του DJ. Ένα άτομο να κάνει χιλιάδες να χορεύουν και να περνάνε καλά από τις επιλογές του. Έτσι γυρνώντας στην Ελλάδα ήταν ένα από τα πράγματα που δεν ήθελα να χάσω επαφή. Δουλεύοντας στα μεγαλύτερα club της Αθήνας αλλά και της επαρχίας έκανα αυτό που πάντα μου άρεσε. Τον κόσμο να χαμογελά και να περνάει καλά. Με εφόδιο τις μουσικές μου σπουδές αποφάσισα να κάνω και τα πρώτα μου βήματα στη σύνθεση. Άλλωστε ήταν και είναι άπειρες οι στιγμές που συναισθήματά μου τα αποτυπώνω σε νότες.

Με αρκετές παραγωγές πλέον στο ενεργητικό μου είχα την ανάγκη όλη αυτή την ενέργεια να την περάσω και στο ραδιόφωνο. Ανθρώπους που ακούνε ραδιόφωνο στο αυτοκίνητο, στο σπίτι, στη δουλειά να θέλουν να χορέψουν να ακολουθήσουν το ρυθμό της μουσικής.


Ο Dj Piko
έρχεται στον Max 100,2  Δευτερα – Παρασκευη 18:00-19:00 με το IN DA CLUB MIx και με το πιο ερωτικό “Love mix” του Ελληνικού ραδιοφώνου κάθε Δευτέρα & Πέμπτη 23:00-00:00 


Current track

Title

Artist

Background