O MAX FM 100,2 σάρωσε τα βραβεία στα Regional Media Awards 2018!!!

Written by on 02/10/2018

Τα Regional Media Awards διοργανώνονται από τo Μarketing Week και τη Boussias Communications, με στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν την αριστεία στα Περιφερειακά και Τοπικά Μέσα (Εφημερίδες, Περιοδικά, Τηλεόραση, Ραδιόφωνο, sites) στη χώρα μας.

Απώτερος σκοπός των βραβείων αυτών είναι η περαιτέρω ανάπτυξη του κλάδου, μέσω της ανάδειξης βέλτιστων πρακτικών, οι οποίες θα αποτελέσουν οδηγό για τους υπόλοιπους παρόχους περιεχομένου, καθώς και για media specialist agencies, διαφημιστικές εταιρείες και διαφημιζόμενους.

Τα βραβεία πραγματοποιούνται με μεγάλη επιτυχία από το 2016.

Για πρώτη χρονιά ο MAX FM 100.2 κατάθεσε 5 υποψηφιότητες στα Regional Media Awards 2018.

Υστέρα από μια ιδιαίτερα δύσκολη και απαιτητική διαδικασία αξιολόγησης από κορυφαίους εμπειρογνώμονες του χώρου, στελέχη που έχουν προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες στον κλάδο των MME και διαθέτουν σημαντική εμπειρία και γνώση, μέσα από δεκάδες αξιόλογες συμμετοχές, ο MAX FM 100.2 κατάφερε να αποσπάσει 4 βραβεία, 1 χρυσό και 3 ασημένια.

Αναλυτικά, ο MAX FM 100.2 κέρδισε το χρυσό βραβείο για την κατηγορία Digital Media & Website και το ασημένιο στις κατηγορίες Design Λογοτύπου, Sponsorship και Best Online Community, καταφέρνοντας να συγκεντρώσει συνολικά 9 βαθμούς , φέρνοντάς τον στην κορυφαία τριάδα στην γενική κατάταξη των ραδιοφώνων της επαρχίας και μια ανάσα από το Grand Βραβείο Radio 2018.

1. Regional Media Awards Website 2018 – Gold.

Το website μας  www.maxfm.gr βραβεύτηκε ως το καλύτερο ραδιοφωνικό site των επαρχιακών ραδιοφώνων της Ελλάδος για το έτος 2018 καθώς απέσπασε το χρυσό βραβείο.

Μέσα στο 2017 προχωρήσαμε σε πλήρη  εκσυγχρονισμό της ιστοσελίδας (website) του σταθμού www.maxfm.gr  σε συνεργασία με την 2net.gr , με ένα φιλικό site προς τα κινητά, μοντέρνο και εύκολο προς τον χρήστη. Απευθύνεται τόσο σε ακροατές όσο και σε επιχειρήσεις που επιθυμούν να προβληθούν και διαδικτυακά. Στο site αναρτούνται μόνο θέματα που αφορούν την μουσική βιομηχανία, εγχώρια και ξένη. Ο επισκέπτης – ακροατής μπορεί να δει το Ελληνικό και ξένο top10 του σταθμού, να γνωρίσει τους ραδιοφωνικούς μας παράγωγους, να κατεβάσει το πρόγραμμα, να ενημερωθεί για όλα τα μουσικά νέα, τις μεγάλες αποκλειστικότητες και τους τρέχοντες διαγωνισμούς του σταθμού, καθώς και να παρακολουθήσει αγαπημένα βίντεο κλιπ. Ο ακροατής έχει την δυνατότητα να ακούσει οποιαδήποτε στιγμή μέσα από το livestreaming τον αγαπημένο του σταθμό αλλά και να επικοινωνήσει άμεσα με τον αγαπημένο του ραδιοφωνικό παραγωγό.

Καθημερινά, πάνω από 850 χρήστες επισκέπτονται την ιστοσελίδα (site) μας για να ακούσουν.

2. Regional Media Awards Design Λογοτύπου 2018 – Silver.

Μετά από 23 χρόνια λειτουργίας αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε μια ριζική αλλαγή του λογοτύπου μας.  Το ανανεωμένο λογότυπο του σταθμού είναι μοντέρνο, σύγχρονο αλλά και γεμάτο με ενέργεια/ δύναμη. Αποτυπώνεται αμέσως στην μνήμη του κοινού για αυτό και ξεχωρίζει.

Αυτά είναι λόγοι για τους οποίους οι κριτές το βράβευσαν με το ασημένιο βραβείο.
3.Regional Media Awards Advertising & Sponsorship 2018 – Silver.

Ο MAX FM 100.2 και οι παραγωγοί του, βραβεύτηκαν με το ασημένιο βραβείο ως ένας από τους καλύτερους σταθμούς στην προώθηση υπηρεσιών και προϊόντων.

Η αγάπη που έχει αναπτυχθεί όλα αυτά τα χρονιά μεταξύ ακροατών και ραδιοφωνικών παραγωγών δημιουργούν σιγουριά/εμπιστοσύνη για τις διαφημιζόμενες επιχειρήσεις που προβάλλονται μέσα από τον σταθμό. Ο τρόπος που γίνονται οι αναφορές είναι τόσο ξεχωριστός που κάνει το σταθμό να διαφοροποιείται ριζικά από τους υπόλοιπους. Η κάθε αναφορά ενσωματώνεται απόλυτα στην ροή του προγράμματος με έναν τρόπο  ευφάνταστο και διασκεδαστικό ώστε το αγοραστικό κοινό να ενημερωθεί και κατά επέκταση να ενδιαφερθεί  για το εκάστοτε προϊόν/υπηρεσία.

Δεν είναι τυχαίο ότι μεγάλες εταιρείες όπως το Lidl, Anek Lines, Bluestar, Porcelana, Mls, Χαλκιαδάκης, Kraft, Τράπεζα Χανίων κτλ. μας εμπιστεύονται για την προβολή τους. Οι πελάτες μας καθημερινά μας επιβραβεύουν για τον τρόπο που παρουσιάζουμε τα προϊόντα τους αλλά και  για την μεγάλη ανταπόκριση που αποκτούν από το κοινό του σταθμού.

4. Communication Marketing & Best Online Community 2018– Silver

Ο ΜΑΧ FM 100.2 όλα αυτά τα χρόνια παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και τον ενεργό ρόλο των social media στις ζωές μας. Έχει καταφέρει να έχει την πιο ενεργή ραδιοφωνική social κοινότητα σε όλη την Κρήτη με πάνω από 20.000 άτομα να τον ακολουθούν στο σύνολο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης του σταθμού.

Βασικός πυλώνας της επαφής μέσα από τα social media του σταθμού είναι η ψυχαγωγία και η ενημέρωση του κοινού για νέες κυκλοφορίες, μουσικά νέα, διαγωνισμούς, event στην πόλη μας καθώς και φιλανθρωπικές δράσεις. Δεν είναι τυχαίο ότι κατά αποκλειστικότητα, οι μεγάλες δισκογραφικές εταιρείες εμπιστεύονται τις πρώτες μεταδόσεις των τραγουδιών τους σε εμάς καθώς και οι εταιρείες θέασης  επιλέγουν τον ΜΑΧ FM σαν βασικό τους χορηγό επικοινωνίας. Ενεργό ρόλο έχουν και οι μεγάλες αθηναϊκές εταιρείες που επιλέγουν τα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης μας για να προβάλουν τα προϊόντα τους.

Στα social media του σταθμού προσπαθούμε να κρατάμε συνεχώς το ενδιαφέρον του κοινού χωρίς να το κουράζουμε με άσκοπες αναρτήσεις.  Μοιράζουμε άπλετα δώρα για να επιβραβεύουμε τον κόσμο που μας στηρίζει και είναι διπλά μας όλα αυτά τα χρόνια. Το τελευταίο διάστημα έχουμε ξεχωρίσει στην αγορά για τους πρωτότυπους διαγωνισμούς που πραγματοποιούμε για να ενισχύσουμε την προβολή των επιχειρήσεων που μας εμπιστεύονται.

  

Ευχαριστούμε την Boussias Communications για την καταπληκτική διοργάνωση, την κριτική επιτροπή, τους διαφημιζόμενους στον σταθμό που χάρη σε αυτούς υπάρχουμε και φυσικά όλους τους ακροατές του ΜΑΧ FM 100.2  που μας κρατούν στην κορυφή 23 χρονιά τώρα.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το 2019.


Current track

Title

Artist

Background