Regional Media Awards 2019 – O Max 100,2 κορυφαίο Πανελλήνιο Ραδιόφωνο!

Written by on 01/10/2019

ΜΑΧ 100,2 στα είκοσι τέσσερα χρόνια της συνεχόμενης  εξέλιξης του, καταφέρνει να βρίσκεται στην πρώτη επιλογή των ακροατών, έχοντας δημιουργήσει, άρρηκτες σχέσεις μαζί τους. Ο πρωταρχικός μας στόχος που σήμερα μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα και υπερηφάνεια ότι έχει επιτευχθεί ,ήταν να προσφέρουμε στην τοπική κοινωνία την ψυχαγωγία που πραγματικά της αξίζει. Γι αυτόν ακριβώς τον λόγο ,διαφοροποιηθήκαμε, από το σύνολο των ραδιοφώνων της πόλης μας. Δημιουργήσαμε ένα άρτιο πρόγραμμα με ζωντανές εκπομπές, από το πρωί μέχρι το βραδύ, χωρίς να υπολογίσουμε το κόστος και τις οποίες δυσκολίες συνεπάγεται μια τέτοια επιλογή. Η ουσία για εμάς ήταν και είναι ,η ύπαρξη περιεχόμενου, γιατί τελικά αυτό είναι που κάνει τον κάθε σταθμό να ξεχωρίζει.

Τα RegionalMediaAwards διοργανώνονται από τo ΜarketingWeek και τη BoussiasCommunications, με στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν την αριστεία στα Περιφερειακά και Τοπικά Μέσα (Εφημερίδες, Περιοδικά, Τηλεόραση, Ραδιόφωνο, sites) στη χώρα μας. Απώτερος σκοπός των βραβείων αυτών είναι η περαιτέρω ανάπτυξη του κλάδου, μέσω της ανάδειξης βέλτιστων πρακτικών, οι οποίες θα αποτελέσουν οδηγό για τους υπόλοιπους παρόχους περιεχομένου, καθώς και για media specialist agencies, διαφημιστικές εταιρείες και διαφημιζόμενους. Τα βραβεία πραγματοποιούνται με μεγάλη επιτυχία από το 2016.

Το 2018 ο Max 100,2 έλαβε μέρος για πρώτη φορά και κατάφερε με πέντε υποψηφιότητες  να αποσπάσει 4 βραβεία. Για δεύτερη συνεχόμενη  χρονιά ο MAX 100.2 συμμετείχε στα Regional Media Awards 2019 , αυτή τη φορά με 10 υποψηφιότητες !


Υστέρα από μια ιδιαίτερα δύσκολη και απαιτητική διαδικασία αξιολόγησης από κορυφαίους εμπειρογνώμονες του χώρου, – στελέχη που έχουν προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες στον κλάδο των MME και διαθέτουν σημαντική εμπειρία και γνώση –  μέσα από δεκάδες αξιόλογες συμμετοχές, ο MAX 100.2 κατάφερε ,το 10 στα 10 παίρνοντας βραβεία  σε όλες τις κατηγορίες που ήταν υποψήφιος.  1 Gold, 3 SILVERκαι 6 Bronze.

Το μοναδικό ραδιόφωνο σε ολόκληρη την Κρήτη με τόσα βραβεία και ένα από τα κορυφαία της Ελλάδος. 

Αναλυτικά, ο MAX 100.2 κέρδισε:

Τρία ασημένια βραβεία στις κατηγορίες:
Best VerticalContent | Ειδικές Εκπομπές για την εκπομπή Top5@Onair με τον Παναγιώτη Σίμο Κάθε Κυριακή 12:00-14:00 σε συνεργασία με την εταιρία παραγωγής BeFirst.
BestDesign Σήματος για την παραγωγή του ηχητικού σήματος του σταθμού σε συνεργασία με την OnTheSpot
Best Radio Imaging–σαν συνολική εικόνα του σταθμού.


Το  χρυσό βραβείο Best Multiplatform για την εκπομπή του «Το παίζουμε ιστορία» by LivinR.

Επίσης ο Max 100,2 απέσπασε 6 Bronzeβραβεία στις κατηγορίες :
Best Broadcast για την εκπομπή  Daily Kous Kous σε συνεργασία με εταιρεία παραγωγής BeFirst.
Best Vertical Content | Μουσικός Σταθμός
Best Programming | Πρωινή ζώνη για το σύνολο των εκπομπών του στην πρωινή ζώνη.
Communication & Marketing – Consumer Research Award
Advertising – Best Sponsorship για την δυναμική του στις ζωντανές αναφορές προϊόντων και υπηρεσιών.
Best Online Community για την κοινότητα του στα social media.

Ευχαριστούμε την Boussias Communications για την καταπληκτική διοργάνωση αλλά πρωτίστως , για  την ευκαιρία που μας έδωσε να δείξουμε την αξία μας για μία ακόμα φορά . Την κριτική επιτροπή για την αμερόληπτη αξιολόγηση .  Τους διαφημιζόμενους στον σταθμό μας,  που χάρη σε αυτούς υπάρχουμε. Να ευχαριστούμε ιδιαίτερα την Sky Express ✈ που με τα «φτερά» της, μας ταξίδεψε με ασφάλεια στον προορισμό μας. Τους συνεργάτες μας , που χάρη σε αυτούς καθημερινά δημιουργούμε περιεχόμενο και φυσικά όλους τους ακροατές/ιες  του ΜΑΧ 100.2  που μας κρατούν στην κορυφή 24 χρονιά τώρα.


Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το 2020.

Δείτε εδώ αποσπάσματα από την τελετή απονομής:
https://www.youtube.com/watch?v=5Qj4rUrjfLk


Current track

Title

Artist

Background