Ο Αντώνης Ρέμος σε μία μεγάλη συναυλία στο Θέατρο Πέτρας – Μαζί οι ΜΕΛΙSSES

Written by on 18/05/2016

Με μία συναυλία στο Θέατρο Πέτρας ρίχνει ο Αντώνης Ρέμος την «αυλαία» των θερινών συναυλιών του με τις ΜΕΛΙSSES.

Ο Αντώνης Ρέμος κλείνει την καλοκαιρινή περιοδεία του Αντώνη Ρέμου με μία μεγάλη συναυλία στην Πετρούπολη, στο Θέατρο Πέτρας, στις 11 Σεπτεμβρίου

Είναι κορυφαίος Έλληνας τραγουδιστής, αναμφισβήτητα η μεγαλύτερη και πλέον αγαπημένη λαϊκή φωνή της γενιάς του και της τελευταίας εικοσαετίας κατά την διάρκεια της οποίας διένυσε και εξακολουθεί να διανύει πολλά χιλιόμετρα σημαντικών συνεργασιών και μεγάλων εμπορικών επιτυχιών.

Μοναδική και ιδιαίτερη η χροιά του, καταλυτική η αμεσότητά του καθώς και ανεπιτήδευτη, δυναμική και καθηλωτική η σκηνική του παρουσία, του δίνουν δικαιωματικά την πρώτη θέση ανάμεσα στους Έλληνες τραγουδιστές.

Μοναδικά sold out όπου κι αν εμφανίζεται, τραγούδια επιτυχίες που καρφώνονται στις πρώτες πάντα θέσεις των Charts και videos με εκατομμύρια views, στοιχειοθετούν το προφίλ του πιο δυνατού Έλληνα καλλιτέχνη.

Αντώνης Ρέμος - Antonis Remos - Hit Channel

Φέτος το καλοκαίρι ο Αντώνης Ρέμος επέλεξε να συνεργαστεί με τις Μέλισσες, που αυτή τη στιγμή θεωρούνται το Νο1 συγκρότημα στην Ελλάδα μέσα από μια διαδρομή οχτώ ετών με αλλεπάλληλες επιτυχίες και σημαντικές συνεργασίες.

Έχουν ήδη στο ενεργητικό τους δέκα τουλάχιστον ραδιοφωνικές επιτυχίες που έχουν σκαρφαλώσει στις πρώτες θέσεις των charts και video clips σκηνοθετημένα από τους ίδιους που φέρουν εκατομμύρια προβολές.

Μια μπάντα, νέων σε ηλικία καλλιτεχνών, με frontman το Χρήστο Μάστορα, με καλλιτεχνική συνείδηση και προσήλωση στη μουσική που έχουν κερδίσει την εκτίμηση καταξιωμένων συναδέλφων τους, σημαντική επιβράβευση στην επίμονη δουλειά τους.

Μέλισσες - Melisses - Hit Channel

Ο Αντώνης Ρέμος με τις Μέλισσες ταξίδεψαν σε πέντε μεγάλες πόλεις στην Ελλάδα και οι συναυλίες ολοκληρώνονται τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Πέτρας.

Για ακόμη μία χρονιά θα γευτούμε μαγικές βραδιές με τον Αντώνη Ρέμο στα καλύτερά του, να μοιράζεται μαζί μας από τις πιο σύγχρονες χορευτικές επιτυχίες του μέχρι τις πιο βαθιά λαϊκές δυνατές στιγμές του.

Μαζί του οι ΜΕΛΙSSES να δίνουν το δικό τους ακαταμάχητο στίγμα.


Current track

Title

Artist

Background